Napi üzenet – Október 1 – 2.

2015.10.01. - Jang Fém – Kutya napja
2015.10.02. - Jin Fém – Disznó napja a Kakas havában és a Kecske évében

Figyelj arra, hogy a csütörtöki napon akkor segíts, ha azt kérik Tőled... óvatosan a világ megváltásával, mert rosszul sülhet el számodra, és köszönet helyett szemrehányást, vagy sértődést kaphatsz cserébe. Legyél nyitott és érzékeny a szolgálatra, mert szükség lehet rád a napokban... de akinek nem fáj eléggé, vagy szereti azt a fránya érzést még valamiért, az az Ember a gyógyulás útját is kerüli.



Figyelj arra is, ha kérnek a segítségedből, hogy azt tedd és úgy tedd, ahogy a másik szeretné... hiába tudod, hogy mi lenne a legjobb a fájdalmára, ha a lelke még elbújik előle, mert ragaszkodik, kötődik, abból nyer illúzió-erőt, akkor a tanácsaidat nem tudja befogadni. Mindenki mélyen érzi, hogy milyen terhet bír el a jelen pillanatban, tartsd ezt tiszteletben.

Használd ki pénteken, hogy az Univerzum örömöt akar adni Neked, hogy mindenki bulizik a maga módján, enyhít a heti nyomáson, élvezd egy kicsit Te is ezt a csodát, amit úgy hívnak Élet. Rendezz baráti összejövetelt, vagy menj emberek közé, használd ki, hogy a világod nem csak küzdést kínál, hanem feltöltődést is a további feladatokhoz.

Viszont figyelj arra, hogy az egyensúlyt, a középutat megtaláld, hogy a hajadat annyira ne ereszd el, hogy hétvégére paróka kelljen... tarts mértéket mindenben, amit teszel, így megkíméled magad sok kellemetlen következménytől az utána lévő napokban.

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Garbóczi Tünde
www.garboczitunde.hu