Napi üzenet – Október 7.

2015.10.07. - Jang Tűz - Sárkány napja a Kakas havában és a Kecske évében

A Sárkány a kínai asztrológiában a nagy szerencse szimbóluma. Ez azért már előre vetíti a ma jelen lévő erőket, ami segít, noszogat, de figyelmeztetést is hordoz magában.


A szerencse elég relatív dolog, mindenkinek mást jelent, sőt van az a mondás, hogy ami másnak szerencse, az valakinek szerencsétlenség... valami ilyesmi. Ez valóban a szerencse lenne? Szerintem nem, az én gondolkodásomban a szerencse mindenkinek jót hoz, nem csak annak, akinek a legnagyobb szüksége van rá, hanem azoknak is, akik érintve vannak abban a dologban.
De vajon mi a szerencse? Asztrológusként azt mondanám, hogy a Sors helyreigazítása azokban a dolgokban, amit akarva akaratlanul elcsesztünk. Ez a „vissza a helyedre” mindenkinek jót hoz, bár lehet, hogy akkor, abban a pillanatban nem úgy érezzük.
Ha pedig nem csillagászati aggyal szeretném meghatározni, akkor azt tekintem szerencsének, ami segít elérni azt, amit szeretnék, támogatja az akaratomat, sorban hozza a folyamatot, láncolatként rakja egymás mellé az összefüggéseket, a „véletlen helyzeteket” és szinkronizálja egyik eseményt a másikkal.
A mai napon valami helyreigazítás, vagy összerendezés várható az életedben, amit lehet, hogy észre sem veszel. Egy kis újratervezés történik a céljaid felé. Ne bosszankodj, ha valami közbejön, az pont a Sárkány szerencséje lesz, mert vagy megvéd valamitől, vagy pont így hoz be olyasmit az életedbe, amire most nagy szükséged van.
A figyelmeztetése pedig ennek a csodás napnak, hogy ne add fel, ne menjen el a kedved semmitől, csak egy kis simítás zajlik az életedben, csak tedd a dolgod kitartóan, és hamarosan látni fogod, hogy miért volt rá szükséged.

Kívánom, hogy könnyedén, lazán, egészségesen és pozitív módon legyen jelen a Sárkány az életedben... életed minden napján.

Garbóczi Tünde
www.garboczitunde.hu