Éves Oroszlán horoszkóp 2015

Merész terveket sző az Oroszlán, melyek most túlnőnek a lehetőségein. Szembe kell néznie a ténnyel, hogy társa nem támogatja. Egészségi állapota is megkívánhatja, hogy átgondolja a helyzetet, és praktikus megoldást keressen. Bízhat tehetségében, problémamegoldó képességében, hogy munkájában jó eredményt érhet el. Szilárd családi hátteret érezhet maga mögött.

A következő fényszögek hatásával számolhatunk:
A Nappal együtt álló Plútó még mindig érezteti hatását, de már csökken az érzelmek szélsőségessége, az elégedetlenség agresszív kifejezése. Ugyanis ezt az együttállást most „csak” az Uránusz kvadrátja sújtja, bár ez a fényszög így is önfejűséget, kiszámíthatatlanságot vált ki.

A 2015. évben a lelki élet szerepe nő meg, mert 4 bolygóval lép kapcsolatba a Bikában haladó Hold. Ez a jegyhelyzet növeli az öntudatosságot, határozottságot. A Hold harmonikus hatású fényszögét a Merkúr-Vénusz együttállással, a kreatív ötletek megvalósításában lehet hasznosítani. Segít, hogy gyakorlatiasak legyünk, józanul gondolkodjunk, és kerüljük a konfliktusokat. Erre szükségünk lesz, mert a Hold a Jupiterrel és a Marssal is kvadrátot zár be, amitől könnyelműek lehetünk, és rossz döntéseket hozhatunk.

A Mars-Jupiter szembenállás jelzi, hogy még mindig kockázatos vállalkozásokba bonyolódhatunk.
A Szaturnusz és Neptunusz közötti diszharmonikus fényszög szerint igyekszünk keménynek látszani, félelmeinket próbájuk eltitkolni.

Érdemes a Vénusz és Szaturnusz között kialakult pozitív kapcsolatot okosan felhasználni, mely tartósítja az elért eredményeket, és segít a kötelességek teljesítésében.

Készítette: Molnár Emese

emeseasztrologia@t-online.hu
Szerelem Oroszlán horoszkóp szerelmi jellemzői
Egészség Oroszlán horoszkóp egészségi tulajdonsága
Pénz Oroszlán horoszkóp anyagi jellemzői
Karrier Oroszlán horoszkóp karrier jellemzői


Megosztom a horoszkópom!
 
 


Kövesd csillagjegyed Facebookon!

Kövesd csillagjegyed Twitteren!
További közösségi szolgáltatások >>

* kötelező kitölteni

2015 éves horoszkóp

Nézd meg mi vár rád 2015-ben.

Napi üzenet - Július 30. Napi üzenet - Július 30.
Jin Tűz - Kecske napja a Kecske havában és évében

Napi üzenet - Július 29 Napi üzenet - Július 29
Jang Tűz Ló napja a Kecske havában és évében
további írások...

      szülötte:

készítette: Molnár Emese
 
NőiLélek.hu DietInfo NőiFriss.hu SelfSkills Asztropatika Astro-Line