Éves Skorpió horoszkóp 2015

Célja elérése érdekében most új trükköket vet be a Skorpió, melybe a társát is bevonja. Családja nem hisz az elképzelésében, emiatt gyakran elbizonytalanodik. Többet aggódik a kelleténél, és ez nem használ az egészségének. Ám környezetéből pozitív hatás érkezik, így a rengeteg akadály mellett feltűnik a sikeres megoldás lehetősége.

A következő fényszögek hatásával számolhatunk:
A Nappal együtt álló Plútó még mindig érezteti hatását, de már csökken az érzelmek szélsőségessége, az elégedetlenség agresszív kifejezése. Ugyanis ezt az együttállást most „csak” az Uránusz kvadrátja sújtja, bár ez a fényszög így is önfejűséget, kiszámíthatatlanságot vált ki.

A 2015. évben a lelki élet szerepe nő meg, mert 4 bolygóval lép kapcsolatba a Bikában haladó Hold. Ez a jegyhelyzet növeli az öntudatosságot, határozottságot. A Hold harmonikus hatású fényszögét a Merkúr-Vénusz együttállással, a kreatív ötletek megvalósításában lehet hasznosítani. Segít, hogy gyakorlatiasak legyünk, józanul gondolkodjunk, és kerüljük a konfliktusokat. Erre szükségünk lesz, mert a Hold a Jupiterrel és a Marssal is kvadrátot zár be, amitől könnyelműek lehetünk, és rossz döntéseket hozhatunk.

A Mars-Jupiter szembenállás jelzi, hogy még mindig kockázatos vállalkozásokba bonyolódhatunk.
A Szaturnusz és Neptunusz közötti diszharmonikus fényszög szerint igyekszünk keménynek látszani, félelmeinket próbájuk eltitkolni.

Érdemes a Vénusz és Szaturnusz között kialakult pozitív kapcsolatot okosan felhasználni, mely tartósítja az elért eredményeket, és segít a kötelességek teljesítésében.

Készítette: Molnár Emese

emeseasztrologia@t-online.hu
Szerelem Skorpió horoszkóp szerelmi jellemzői
Egészség Skorpió horoszkóp egészségi tulajdonsága
Pénz Skorpió horoszkóp anyagi jellemzői
Karrier Skorpió horoszkóp karrier jellemzői


Megosztom a horoszkópom!
 
 


Kövesd csillagjegyed Facebookon!

Kövesd csillagjegyed Twitteren!
További közösségi szolgáltatások >>

* kötelező kitölteni

2015 éves horoszkóp

Nézd meg mi vár rád 2015-ben.

Cipőt a fogorvostól??? Cipőt a fogorvostól???
Régen az élet egyszerűbb volt bizonyos szempontból. Tudtad, hogy kitől mit kaphatsz meg. A postán nem árultak csokit és tusfürdőt. És a szakértők között sem találtál olyanokat, mint „tavaszcsalogató szobafestő mester” vagy „lépésszám és-élettartam-növelő szakember”. Mert ilyen nincs is, tudtommal. Pedig a mai világban bármit kitalálhatsz, hogy minek leszel a szakértője. Ez valahol remek dolog, mert végtelen lehetőség nyílt ezáltal arra, hogy bárki kiteljesedhessen valamiben.

Heti I Ching Üzenet - 2015.05.04 Heti I Ching Üzenet - 2015.05.04
Az elkövetkezendő napokban az emberi kapcsolataink és az általuk érzett valódi, vagy illúzióval teli biztonságérzet kerül előtérbe. Vagyis ha kapcsolatfüggő vagy, az elengedés és az önmagadban való ősbizalom megtalálása a feladat, ha pedig mindenkitől függetlenítetten élsz, vagy úgy szeretnél és arra is törekszel, akkor az lenne a dolgod, hogy engedd be azokat, akik már életed részei, add meg nekik azt a bizalmat, amit megérdemelnek, valamint nyílj meg az újak előtt, akik életed következő időszakának szereplői lesznek.
további írások...

      szülötte:

készítette: Molnár Emese
 
NőiLélek.hu DietInfo NőiFriss.hu SelfSkills Asztropatika Astro-Line