Heti Bika horoszkóp

2015. Május | 19. hét
Bármennyire szeretnéd élvezni a tavasz örömeit, a túl sok munkahelyi elkötelezettség fogságban tart. Most legfeljebb csak álmodozhatsz arról, milyen is a szabadban tölteni a szabadidődet, vagy lubickolni a tavaszi napsütésben. Kicsit sok munka is szakadhat a nyakadba, viszont az adhat erőt, hétvégére több romantikus pillanat is vár rád, egy kis izgalmas kalandban lehet részed.
Szerelem Bika horoszkóp szerelmi jellemzői
Egészség Bika horoszkóp egészségi tulajdonsága
Pénz Bika horoszkóp anyagi jellemzői
Karrier Bika horoszkóp karrier jellemzői


Megosztom a horoszkópom!
 
 


Kövesd csillagjegyed Facebookon!

Kövesd csillagjegyed Twitteren!
További közösségi szolgáltatások >>

* kötelező kitölteni

2015 éves horoszkóp

Nézd meg mi vár rád 2015-ben.

Cipőt a fogorvostól??? Cipőt a fogorvostól???
Régen az élet egyszerűbb volt bizonyos szempontból. Tudtad, hogy kitől mit kaphatsz meg. A postán nem árultak csokit és tusfürdőt. És a szakértők között sem találtál olyanokat, mint „tavaszcsalogató szobafestő mester” vagy „lépésszám és-élettartam-növelő szakember”. Mert ilyen nincs is, tudtommal. Pedig a mai világban bármit kitalálhatsz, hogy minek leszel a szakértője. Ez valahol remek dolog, mert végtelen lehetőség nyílt ezáltal arra, hogy bárki kiteljesedhessen valamiben.

Heti I Ching Üzenet - 2015.05.04 Heti I Ching Üzenet - 2015.05.04
Az elkövetkezendő napokban az emberi kapcsolataink és az általuk érzett valódi, vagy illúzióval teli biztonságérzet kerül előtérbe. Vagyis ha kapcsolatfüggő vagy, az elengedés és az önmagadban való ősbizalom megtalálása a feladat, ha pedig mindenkitől függetlenítetten élsz, vagy úgy szeretnél és arra is törekszel, akkor az lenne a dolgod, hogy engedd be azokat, akik már életed részei, add meg nekik azt a bizalmat, amit megérdemelnek, valamint nyílj meg az újak előtt, akik életed következő időszakának szereplői lesznek.
további írások...

      szülötte:

készítette: Molnár Emese
 
NőiLélek.hu DietInfo NőiFriss.hu SelfSkills Asztropatika Astro-Line