Napi Skorpió horoszkóp

2015. Július 8. Szerda
Mintha nem is Te lennél, olyan könnyen döntesz sorsformáló kérdésekben. És nem is rosszul! Egy régen húzódó családi ügy végére is sikerül pontot tenned remélve, hogy egy darabig nem kell ilyesmivel foglalkoznod! Bár ez lehet, hogy csak álom marad! Most dagadhat a melled a büszkeségtől.
Szerelem Skorpió horoszkóp szerelmi jellemzői
Egészség Skorpió horoszkóp egészségi tulajdonsága
Pénz Skorpió horoszkóp anyagi jellemzői
Karrier Skorpió horoszkóp karrier jellemzői


Megosztom a horoszkópom!
 
 


Kövesd csillagjegyed Facebookon!

Kövesd csillagjegyed Twitteren!
További közösségi szolgáltatások >>

* kötelező kitölteni

2015 éves horoszkóp

Nézd meg mi vár rád 2015-ben.

Nyári társkereső és párkapcsolati horoszkóp: a különleges találkozások és szerelmek nyara Nyári társkereső és párkapcsolati horoszkóp: a különleges találkozások és szerelmek nyara
Felkészültél? Mert ez a nyár asztrológiai szempontból is tele van meglepetéssel. Meg más szempontból is. Ahogy eddig is tettük, a Vénuszt kísérjük el útján egészen szeptember 22-ig, és megnézzük mit jelez a szerelem bolygója a következő hónapokra társkeresés és párkapcsolat ügyileg. Meg fogunk lepődni! Főleg ha lassú, langyos, biztonságos érzésekre vágyunk.

Efemerida: 2015 Július Efemerida: 2015 Július
Az év egyik legaktívabb hónapjához értünk! 7 bolygómozgás fogja ebben a hónapban színessé tenni az életünk. S köztük az egyik: az Uránusz irányváltása lehet, hogy a világeseményeket is.
további írások...


 
NőiLélek.hu DietInfo NőiFriss.hu SelfSkills Asztropatika Astro-Line