Bika horoszkóp

2014. December

KözösségKövesd Bika csillagjegyed Facebookon!

Kövesd Bika csillagjegyed Twitteren!
 

Bika horoszkóp általános jellemzői

elem

Föld

stabilitása

Fix

bolygója

Vénusz

polaritása

Negatív

harmónikus szín

Világoszöld, kék, fehér

szerencsenapja

Szerda és szombat

szerencseszámai

5, 6, 8

virág

Ibolya, krizantém, verbéna

talizmánjai

Achát, smaragd, karneol, topáz, ólom, gránit

stílusa

Előkelő

erőssége

Türelmes, következetes, becsvágyó

gyengéje

Szófukar, hajthatatlan, elkeseredésre hajlamos

Ideális társa:

Halak, Nyilas, Vízöntő

Általánis jellemzők:

A realitások embere, az anyagi világé, ezért semmi sem érdekli jobban, mint a megszerezhető javak, a vagyon, az élvezetek. Rajong a természetért, és amit egyszer megszeretett, soha többé nem hagyja el. Nehezen viseli a változásokat, önnön szokásainak rabja, nyíltszívű, a végsőkig becsületes, és gyűlöli a hazugságot. Otthon- és családszerető, tehetsége leginkább a zeneművészetben nyilvánul meg.

Szerelmi jellemzők:

Szereti a kényelmet, a jólétet a nyugalmat. Igazi ínyenc személyiség. Az érzéki szerelem rendkívül fontos számára. Tüzes szerető, minden alaposan megfontol, sosem siet el semmit. Sokat ad megjelenésére, külsejére. A szexualitás nagyon fontos számára. Élvezi az élet örömeit, szereti a szépet, az igényeset. Hajlamos az örök szerelemre, a szerelemben romantikus típus.

Női jellemzők:

Gyakorlatias és idealista csillagjegy egyszerre. Amit nagyon akar, azt mindenáron véghezviszi. Szereti a luxust, szeret csinosan öltözködni. Jó háziasszony. A Bika nő igazi érzéki jelenség, ha valaki megtetszik neki, addig nem nyugszik, míg az övé nem lehet. Ha megkapja azt, amire vágyik, akkor hűséges típus, azonban, ha elhanyagolják, máshol keres vigaszt. A Bika nő gyöngéd feleség.

Férfi jellemzők:

Igazán szeszélyes, bonyolult személyiség. Csökönyös, az általa kitűzött célokat nem hagyja annyiban. Remek üzletember. Nem szórja a pénzt, de nem is fukarkodik, mindig tudja hol van az arany középút. A nők az ideális szeretőt látják benne. Erős fizikumú ember. A család, számára szent és sérthetetlen. Mindig biztosítja az otthon kényelmét, és a családjának megad mindent, amire szükségük van.
 


Kövesd csillagjegyed Facebookon!

Kövesd csillagjegyed Twitteren!
További közösségi szolgáltatások >>

Iratkozz fel hírlevelükre!

* kötelező kitölteni

2015 éves horoszkóp

Nézd meg mi vár rád 2015-ben.

      

készítette: Molnár Emese | emeseasztrologia@t-online.hu
Valóban tudod, hogy viszonyul a gyereked a karácsonyi mizériához? Valóban tudod, hogy viszonyul a gyereked a karácsonyi mizériához?
Az év vége, nekünk felnőtteknek talán az év leghúzósabb időszaka. Ritkán gondolunk azonban abba bele, hogy a gyerekeknek sem fenékig tejfel ilyenkor az élet, ők épp úgy részesülnek az össznépi inger-túltengésből. A kicsik azért, mert átveszik tőlünk, a nagyobbak pedig „alanyi jogon” az iskola elvárásain keresztül. Nagyon eltérő a tolerancia-küszöb és az is, hogy melyik csemete mitől érzi jobban magát a felfordulás kellős közepén, rögtön kiderül, mert segít (ebben is) az asztrológia. A beígért plusz-feladat pedig: figyelj oda jobban a közérzetükre is, ne csak arra, hogy örül-e majd az ajándéknak.

Fóbiák és félelmek Fóbiák és félelmek
A különféle, oktalan fóbiák és félelmek jelenléte az emberi pszichében, gyakorlatilag egyidős az emberiséggel és hasonlóan a biológiai eredetű betegséggel, ezekkel is érdemes komolyan foglalkozni. Nagyon sokáig az emberiség csak arra törekedett, hogy a számos, embert megtámadó nyavalya ellen találjon hatékony gyógymódot. A tartósan jó közérzet eléréséhez azonban a testi egészség mellett a lelki kiegyensúlyozottság is vitathatatlanul szükséges.
további írások...
      szülötte:

készítette: Molnár Emese
 
NőiLélek.hu DietInfo NőiFriss.hu SelfSkills Asztropatika Astro-Line