2015 – A kecske éve

2015-ben a kecske évében egy nyugodalmasabb év vár minden emberre. Különösen igaz ez a kecseke szülötteire. A kecske éve 2015-ben az elôzô évek /elsôsorban a pénzügyi és gazdasági/ megpróbáltatásai után végre nyugalmat hozhat.


 



Természetesen nem lesz egyszerû, sima az oda vezetô út. Ebben az évben nyugvópontra jutnak a vitás kérdések és eredményes lezárásra kerülhetnek számos, korábbi ellenállás a világban.



A kecske éve színes és tele lesz újító ötletekkel, új stílussal a mûvészeti és kulturális életben. A kecske éve, a lehetô legszebb reményû évek egyike, s emellett várható néhány kimagasló sportolói eredmény is.



A 2015-ös kecske évében a kínai horoszkóp jövendölése alapján sok ember nézhet szembe, a korábban elfeledni kívánt egészségügyi problémáival - emellett sokan próbálnak majd egészségesebb életmódra váltani. Nagyon fontos, hogy több figyelmet fordítsanak az egészségesebb táplálkozásra és a rendszeres testmozgásra. Számos olyan lehetôség adódik majd 2015-ben a munkahelyen és a szerelemben egyaránt, amelyet csak észre kell venni és megragadni a kínálkozó lehetôségeket. Nem szabad idô elôtt feladni semmit és a kitartásnak meglesz a gyümölcse. A kecske éve minden jegy szülöttének nagyszerû lehetôségeket tartogat arra, hogy bizonyos tulajdonságokat fejlesszen 2015-ben, még más, kevésbé elônyös tulajdonságokat, tulajdonságokat háttérbe szorítson.