Éves Horoszkóp 2014

Horoszkóp előrejelzés a 2014-es évre Molnár Emese asztrológusunktól. Horoszkóp 2014.

 
A következő fényszögek hatásával számolhatunk:
A Nappal együtt álló 3 égitest, és a rájuk érkező fényszögek szerint nehéz év következik. Kezdjük a Plútóval, mert ez az együttállás évek óta tart, így folytatódik a tavalyi helyzet. Vagyis az érzelmek szélsőségessége fokozódik, nő az elégedetlenség, melyet néhol agresszív módon fejeznek ki. Ezt az együttállást most a Mars és az Uránusz kvadrátja sújtja, ami önfejűvé, kártékony tettre is képessé tesz. A Jupiterrel történt szembenállás arra utal, hogy egyesek önmérséklete hiányzik, az élettől túl sokat várnak, saját érdekükben másokat manipulálnak. Ám könnyen csalódás érheti őket.
 
A Nap és a Hold együttállása (Újhold a Bakban) mutatja, hogy a komoly érzelmek, a visszafogott igények, a higgadt cselekvés, az önuralom, meghozhatja az elvárt eredményt. Bár a Hold és az Uránusz kvadrátja érzelmi feszültséget jelez, az erős képzelőerővel rendelkező emberek a Neptunusz harmonikus fényszögének boldogító hatását érezhetik
 
A Merkúr a harmadik égitest, mely a Nap-Plútó együttálláshoz csatlakozott. Ettől a stelliumtól a határozott véleményalkotás, a megszállottságig fokozódhat. Mivel a Marssal és az Uránusszal is nehéz fényszög keletkezett, így ez a konstelláció, a rengeteg ötlet mellett gyanakvóvá tesz. A túlfeszített idegrendszer pedig, zavaros gondolatokhoz, éles kinyilatkozásokhoz vezethet. A Jupiterrel történt szembenállás is az oktalan vitákat gyarapítja.
 
A Vénusz fényszög nélkül áll a Bakban. Ez a helyzet az ambiciózus embereknek kedvez, akik a becsvágy és az érzelem között egyensúlyt tudnak teremteni. A sikeres időszakokat a rövidebb előrejelzésekben kell keresni.
 
A Mars-Jupiter kvadrát fokozza a kockázatvállalás esélyét. Az Uránusszal történt szembenállás váratlan, meglepő helyzeteket okoz.
 
A Jupiter és a Szaturnusz trigonja az egyetlen biztató fényszög, amely azoknak az embereknek hoz tartós szerencsét, akik óvatosak és kitartóak.
 
 
Kos (03. 21-22-től 04. 19-20-ig)
A Kosnak minden diplomáciai készségére szüksége lesz, mert küzdelmes évre számíthat. Karrier-építésében törés állhat be, ami megviseli lelkileg. Talán rosszul reagálja le az eseményeket, és meggondolatlanul viselkedik. Társa érzelmein is átgázolhat, nem veszi figyelembe érdekeit. Ám családja mindenben támogatja, segítségükkel stabilizálódhat anyagi helyzete. Visszavonulva, elmélyült tevékenységben találhatná meg lelke nyugalmát.
 
 
 
 
Bika (04. 20-21-től 05. 20-21-ig)
Hosszú utazás gondolata foglalkoztatja a Bikát. Ha nem túlzottak a reményei, egy külföldi út során kiélheti becsvágyát. Kemény, váratlan próbatételeket is rejtő időszakot fog átélni, hogyha szellemi feladatra vállalkozik. Szervezete működésében zavar keletkezhet, és életmódváltásra lehet szüksége. Ebben számíthat barátai segítségére. Társkapcsolatában szerencsésen alakulnak dolgai, Vénusz támogatásában reménykedhet.
 
 
 
 
 
Ikrek (05. 21-22-től 06. 22-23-ig)
Az Ikrek valamit kitalál, amihez makacsul ragaszkodik. Egy társaság befolyása alá kerülhet, és nem hallgat szerettei óvó szavára. Rosszul méri fel anyagi helyzetét, talán valamilyen kockázatos vállalkozásba is belekezd. Ha képes belső hangjára figyelni, karriere jó irányba haladhat. Komoly esélye van megteremteni biztonságát, mert képes lesz a lényegre koncentrálni, és keményen dolgozni.
 
 
 
 
 
Rák (06. 22- 23-tól 07. 22-23-ig)
A Rák párkapcsolatát erősen próbára teheti ez az év, mert a lelke mélyén bizalmatlanságot érez. Nehezen éli meg az eseményeket, de próbálja elfojtani aggódását. Váratlan lépés megtételére szánhatja el magát, talán új hivatást választ. Hosszabb utazás, vagy szellemi tevékenység segítene megoldani problémáját. Érdemes egy komolyabb vállalkozáson gondolkodnia, mely szerencsésnek, és hosszú távon sikeresnek látszik.
 
 
 
 
 
Oroszlán (07. 23-24-től 08. 22-23-ig)
Az Oroszlán ebben az évben fokozott gondot fordít egészségére. Jó körülményeket teremt maga körül, és megszervezi, hogy tökéletesen működjenek a dolgai. Kritizálását rossz néven veszi környezete, és elvei sem élveznek osztatlan sikert. Mivel érzelmét szigorú szabályoknak rendeli alá, a kitűzött célját elérheti, és ezzel elégedett lehet. Sikerét családja kitartó támogatása mellett a szerencsének is köszönheti.
 
 
 
 
 
Szűz (08. 23-24-től 09. 22-23-ig)
Túlzott vágya által keltett meggondolatlanságának lehet áldozata ebben az évben a Szűz. Talán szerelmi csalódása lesz, vagy gyermeke nem teljesít elvárása szerint, esetleg vállalkozása mutat anyagi veszteséget. Bármelyik esemény következik be, az, váratlanul érinti, és lelkileg is megviseli. Ha a nyilvánosság előtt fel meri vállalni gondját-baját, olyan társakra találhat, akik megértik, és a segítségére lesznek.
 
 
 
 
 
Mérleg (09. 22-23-tól 10. 22-23-ig)
A Mérleg most fokozottan családcentrikus időszakot kénytelen megélni. Elő kell vennie problémamegoldó tudását, mert a bajok otthonában, családtagjai körében jelentkeznek. Hiába szeretne harmóniát teremteni, váratlan események teszik próbára fizikai erejét, idegzetét. Karriere sem vágya szerint alakul, de alapjában kellemes körülmények között, rendes fizetség mellett végezheti a munkáját.
 
 
 
 
 
Skorpió (10. 22-23-tól 11. 21-22-ig)
Egész évben fixa ideájáért küzd a Skorpió. Hatalmas célt tűzött ki maga elé, amiért foggal, körömmel harcol. Elképzelése egyszer valóra válhat, de most rengeteg akadállyal kell megküzdenie. Szembe kerülhet környezetével, és még szellemi mentorával is. Szervezete, idegrendszere, rögeszméjének lehet a kárvallottja. Viszont, legjobban szeretett lelki társa minden körülmény között mellette áll.
 
 
 
 
 
Nyilas (11. 21-22-től 12. 21-22-ig)
A Nyilast mostanában biztonságának megteremtése, vagy annak helyreállítása foglalkoztatja. Új alapokra szeretné helyezni pénzügyi helyzetét, mely pengeélen táncol. Rengeteg befektetési ötlete van, egyik kockázatosabb a másiknál. Ha leállna a pörgéssel, és nyugodtan átgondolná a körülményeket, megtalálná a sikeres megoldás kulcsát. Viszont a legfeszültebb időszakban sem viszi haza gondjait, otthonában harmónia és béke honol.
 
 
 
 
 
Bak (12. 21-22-től 01. 19-20-ig)
A Bak ebben az évben saját magát igyekszik megújítani. Családjában és munkahelyén kellemetlen események történhetnek, melyek megkeményítik jellemét. Ám lelkiereje nem hagyja el, és képes alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. Szerencsére vágyait korlátozni tudja, és jó megérzései lesznek, melyekben nyugodtan megbízhat. Társára mindenkor támaszkodhat, így az elért sikere tartós lesz.
 
 
 
 
 
Vízöntő (01. 20-21-től 02. 18-19-ig)
A Vízöntő túl sok dologgal foglalkozik egyszerre, ami meghaladhatja erejét és felkészültségét. Hiába vannak eredeti ötletei, szembe kerülhet környezetével. Mivel az idegeit viseli meg ez a helyzet, hosszabb pihenésre lenne szüksége. Ha elfogadna bizonyos korlátokat, hosszú távon meg tudná oldani egzisztenciális gondjait. Pozitív gondolatain kívül a szerencse is közrejátszik, és képes lesz megtalálni a kivezető utat.
 
 
 
 
 
Halak (02. 18-19-től 03. 20-21-ig)
A Halak életében folytatódik egy különleges, megmagyarázhatatlan időszak. Baráti közösségét veszteség érheti, ami megrendíti, és kénytelen lelke legmélyebb bugyraiba belenézni. Lehet, hogy anyagi veszteséget is el kell könyvelnie. Ha képes lenne a negatív hatásokat kizárni, és csupán megérzésére hagyatkozni, lelke békére találna. Sőt, megtalálná a tartós boldogsághoz vezető utat.
 
 
 
 
Forrás:
Molnár Emese
emeseasztrologia@t-online.hu
 
 
 


Kövesd csillagjegyed Facebookon!

Kövesd csillagjegyed Twitteren!
További közösségi szolgáltatások >>

* kötelező kitölteni

2015 éves horoszkóp

Nézd meg mi vár rád 2015-ben.


Napi üzenet - Szeptember 4 - 6. Napi üzenet - Szeptember 4 - 6.
2015.09.04. - Jin Víz – Kecske napja 2015.09.05. - Jang Fa – Majom napja 2015.09.06. - Jin Fa - Kakas napja a Majom havában és a Kecske évében

Születéskori holdfázis és az energiaszint Születéskori holdfázis és az energiaszint
Gyakran hallunk hiperaktív vagy figyelemzavaros gyerekekről, és az is sokszor előjön, hogy a születéskori telihold erősen rányomja a bélyegét a személyiségre. Van-e összefüggés az aktivitás és a születéskori holdfázis között? Ha van, hogyan lehet egyensúlyba hozni könnyebben az energia-háztartást?
további írások...

      szülötte:

készítette: Molnár Emese
 
NőiLélek.hu DietInfo NőiFriss.hu SelfSkills Asztropatika Astro-Line