Éves Horoszkóp 2014

Horoszkóp előrejelzés a 2014-es évre Molnár Emese asztrológusunktól. Horoszkóp 2014.

 
A következő fényszögek hatásával számolhatunk:
A Nappal együtt álló 3 égitest, és a rájuk érkező fényszögek szerint nehéz év következik. Kezdjük a Plútóval, mert ez az együttállás évek óta tart, így folytatódik a tavalyi helyzet. Vagyis az érzelmek szélsőségessége fokozódik, nő az elégedetlenség, melyet néhol agresszív módon fejeznek ki. Ezt az együttállást most a Mars és az Uránusz kvadrátja sújtja, ami önfejűvé, kártékony tettre is képessé tesz. A Jupiterrel történt szembenállás arra utal, hogy egyesek önmérséklete hiányzik, az élettől túl sokat várnak, saját érdekükben másokat manipulálnak. Ám könnyen csalódás érheti őket.
 
A Nap és a Hold együttállása (Újhold a Bakban) mutatja, hogy a komoly érzelmek, a visszafogott igények, a higgadt cselekvés, az önuralom, meghozhatja az elvárt eredményt. Bár a Hold és az Uránusz kvadrátja érzelmi feszültséget jelez, az erős képzelőerővel rendelkező emberek a Neptunusz harmonikus fényszögének boldogító hatását érezhetik
 
A Merkúr a harmadik égitest, mely a Nap-Plútó együttálláshoz csatlakozott. Ettől a stelliumtól a határozott véleményalkotás, a megszállottságig fokozódhat. Mivel a Marssal és az Uránusszal is nehéz fényszög keletkezett, így ez a konstelláció, a rengeteg ötlet mellett gyanakvóvá tesz. A túlfeszített idegrendszer pedig, zavaros gondolatokhoz, éles kinyilatkozásokhoz vezethet. A Jupiterrel történt szembenállás is az oktalan vitákat gyarapítja.
 
A Vénusz fényszög nélkül áll a Bakban. Ez a helyzet az ambiciózus embereknek kedvez, akik a becsvágy és az érzelem között egyensúlyt tudnak teremteni. A sikeres időszakokat a rövidebb előrejelzésekben kell keresni.
 
A Mars-Jupiter kvadrát fokozza a kockázatvállalás esélyét. Az Uránusszal történt szembenállás váratlan, meglepő helyzeteket okoz.
 
A Jupiter és a Szaturnusz trigonja az egyetlen biztató fényszög, amely azoknak az embereknek hoz tartós szerencsét, akik óvatosak és kitartóak.
 
 
Kos (03. 21-22-től 04. 19-20-ig)
A Kosnak minden diplomáciai készségére szüksége lesz, mert küzdelmes évre számíthat. Karrier-építésében törés állhat be, ami megviseli lelkileg. Talán rosszul reagálja le az eseményeket, és meggondolatlanul viselkedik. Társa érzelmein is átgázolhat, nem veszi figyelembe érdekeit. Ám családja mindenben támogatja, segítségükkel stabilizálódhat anyagi helyzete. Visszavonulva, elmélyült tevékenységben találhatná meg lelke nyugalmát.
 
 
 
 
Bika (04. 20-21-től 05. 20-21-ig)
Hosszú utazás gondolata foglalkoztatja a Bikát. Ha nem túlzottak a reményei, egy külföldi út során kiélheti becsvágyát. Kemény, váratlan próbatételeket is rejtő időszakot fog átélni, hogyha szellemi feladatra vállalkozik. Szervezete működésében zavar keletkezhet, és életmódváltásra lehet szüksége. Ebben számíthat barátai segítségére. Társkapcsolatában szerencsésen alakulnak dolgai, Vénusz támogatásában reménykedhet.
 
 
 
 
 
Ikrek (05. 21-22-től 06. 22-23-ig)
Az Ikrek valamit kitalál, amihez makacsul ragaszkodik. Egy társaság befolyása alá kerülhet, és nem hallgat szerettei óvó szavára. Rosszul méri fel anyagi helyzetét, talán valamilyen kockázatos vállalkozásba is belekezd. Ha képes belső hangjára figyelni, karriere jó irányba haladhat. Komoly esélye van megteremteni biztonságát, mert képes lesz a lényegre koncentrálni, és keményen dolgozni.
 
 
 
 
 
Rák (06. 22- 23-tól 07. 22-23-ig)
A Rák párkapcsolatát erősen próbára teheti ez az év, mert a lelke mélyén bizalmatlanságot érez. Nehezen éli meg az eseményeket, de próbálja elfojtani aggódását. Váratlan lépés megtételére szánhatja el magát, talán új hivatást választ. Hosszabb utazás, vagy szellemi tevékenység segítene megoldani problémáját. Érdemes egy komolyabb vállalkozáson gondolkodnia, mely szerencsésnek, és hosszú távon sikeresnek látszik.
 
 
 
 
 
Oroszlán (07. 23-24-től 08. 22-23-ig)
Az Oroszlán ebben az évben fokozott gondot fordít egészségére. Jó körülményeket teremt maga körül, és megszervezi, hogy tökéletesen működjenek a dolgai. Kritizálását rossz néven veszi környezete, és elvei sem élveznek osztatlan sikert. Mivel érzelmét szigorú szabályoknak rendeli alá, a kitűzött célját elérheti, és ezzel elégedett lehet. Sikerét családja kitartó támogatása mellett a szerencsének is köszönheti.
 
 
 
 
 
Szűz (08. 23-24-től 09. 22-23-ig)
Túlzott vágya által keltett meggondolatlanságának lehet áldozata ebben az évben a Szűz. Talán szerelmi csalódása lesz, vagy gyermeke nem teljesít elvárása szerint, esetleg vállalkozása mutat anyagi veszteséget. Bármelyik esemény következik be, az, váratlanul érinti, és lelkileg is megviseli. Ha a nyilvánosság előtt fel meri vállalni gondját-baját, olyan társakra találhat, akik megértik, és a segítségére lesznek.
 
 
 
 
 
Mérleg (09. 22-23-tól 10. 22-23-ig)
A Mérleg most fokozottan családcentrikus időszakot kénytelen megélni. Elő kell vennie problémamegoldó tudását, mert a bajok otthonában, családtagjai körében jelentkeznek. Hiába szeretne harmóniát teremteni, váratlan események teszik próbára fizikai erejét, idegzetét. Karriere sem vágya szerint alakul, de alapjában kellemes körülmények között, rendes fizetség mellett végezheti a munkáját.
 
 
 
 
 
Skorpió (10. 22-23-tól 11. 21-22-ig)
Egész évben fixa ideájáért küzd a Skorpió. Hatalmas célt tűzött ki maga elé, amiért foggal, körömmel harcol. Elképzelése egyszer valóra válhat, de most rengeteg akadállyal kell megküzdenie. Szembe kerülhet környezetével, és még szellemi mentorával is. Szervezete, idegrendszere, rögeszméjének lehet a kárvallottja. Viszont, legjobban szeretett lelki társa minden körülmény között mellette áll.
 
 
 
 
 
Nyilas (11. 21-22-től 12. 21-22-ig)
A Nyilast mostanában biztonságának megteremtése, vagy annak helyreállítása foglalkoztatja. Új alapokra szeretné helyezni pénzügyi helyzetét, mely pengeélen táncol. Rengeteg befektetési ötlete van, egyik kockázatosabb a másiknál. Ha leállna a pörgéssel, és nyugodtan átgondolná a körülményeket, megtalálná a sikeres megoldás kulcsát. Viszont a legfeszültebb időszakban sem viszi haza gondjait, otthonában harmónia és béke honol.
 
 
 
 
 
Bak (12. 21-22-től 01. 19-20-ig)
A Bak ebben az évben saját magát igyekszik megújítani. Családjában és munkahelyén kellemetlen események történhetnek, melyek megkeményítik jellemét. Ám lelkiereje nem hagyja el, és képes alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. Szerencsére vágyait korlátozni tudja, és jó megérzései lesznek, melyekben nyugodtan megbízhat. Társára mindenkor támaszkodhat, így az elért sikere tartós lesz.
 
 
 
 
 
Vízöntő (01. 20-21-től 02. 18-19-ig)
A Vízöntő túl sok dologgal foglalkozik egyszerre, ami meghaladhatja erejét és felkészültségét. Hiába vannak eredeti ötletei, szembe kerülhet környezetével. Mivel az idegeit viseli meg ez a helyzet, hosszabb pihenésre lenne szüksége. Ha elfogadna bizonyos korlátokat, hosszú távon meg tudná oldani egzisztenciális gondjait. Pozitív gondolatain kívül a szerencse is közrejátszik, és képes lesz megtalálni a kivezető utat.
 
 
 
 
 
Halak (02. 18-19-től 03. 20-21-ig)
A Halak életében folytatódik egy különleges, megmagyarázhatatlan időszak. Baráti közösségét veszteség érheti, ami megrendíti, és kénytelen lelke legmélyebb bugyraiba belenézni. Lehet, hogy anyagi veszteséget is el kell könyvelnie. Ha képes lenne a negatív hatásokat kizárni, és csupán megérzésére hagyatkozni, lelke békére találna. Sőt, megtalálná a tartós boldogsághoz vezető utat.
 
 
 
 
Forrás:
Molnár Emese
emeseasztrologia@t-online.hu
 
 
 


Kövesd csillagjegyed Facebookon!

Kövesd csillagjegyed Twitteren!
További közösségi szolgáltatások >>

Iratkozz fel hírlevelükre!

* kötelező kitölteni

Kos

márc. 21. - ápr. 20.
Ideje lenne a nyaralás megszervezésével foglalkoznod, hiszen mindent alaposan elő kell készítened. Egészségügyi szempontból igen ajánlatos egy hosszabb pihenést beiktatnod, de mielőtt döntenél a család többi tagját is...[tovább]

Bika

ápr. 21. - máj. 21.
Partnereddel valahogy nem sikerül közös nevezőre jutnotok, a legártalmatlanabb dolgokon sikerül összevesznetek. Hosszú távon ez nem lesz egy tartós kapcsolat, hacsak nem ültök le egymással, és beszélitek meg a gondjaitokat.[tovább]

Ikrek

máj. 22. - jún. 21.
Megnőtt a vásárlási kedved, ez még nem is lenne gond, de felesleges elfoglaltság, ugyanis a szekrényed tele van jobbnál jobb ruhákkal. Add el a megunt ruhadarabokat, így lesz helyük az újabbaknak. Vagy egyszerűen parancsolj...[tovább]

Rák

jún. 22. - júl. 22.
Élvezd, hogy senkivel sincs konfliktusod a munkahelyen, így még a munka is jobban megy, mint máskor. Legyél büszke magadra és arra, amit eddig elértél, másnak nem sikerült volna egyedül idáig eljutnia.[tovább]

Oroszlán

júl. 23. - aug. 23.
Egy igen kellemetlen helyzetbe keveredtél, de szerencsére megúszhatod a komolyabb bajt, ha egy-két játékszabályt betartasz. Legközelebb majd kétszer meggondolod, hogy belevágjál-e egy ilyen horderejű dologba. Szerencsére...[tovább]

Szűz

aug. 24. - szept. 23.
Nemcsak a szerelemben vagy csapongó, de a munkádat is félvállról veszed. Valami komoly baj lehet veled, ha ennyire nem érdekel semmi. Valahogy csak túl kéne lendülni a nehézségeken, már csak azért is, mert így nem jutsz...[tovább]

Mérleg

szept. 24. - okt. 23.
A legegyszerűbb, ha megfutamodsz a problémák elől, bár attól még nincsenek azok megoldva. Egy kicsit lehetnél kitartóbb, már csak magadért is. Családtagjaid szívesen a segítségedre lesznek, csak időben szólj nekik.[tovább]

Skorpió

okt. 24. - nov. 22.
Egész nap merengsz dolgokon, sokszor úgy érzed, hogy nem ezen a bolygón a helyed. Valahogy másnak érzed magad, mert mindig olyan nehezen tudod megértetni magadat másokkal. Próbálj olyan emberek társaságát keresni, akik hozzád...[tovább]

Nyilas

nov. 23. - dec. 21.
Sok minden történik ma veled, de szerencsére csupa jó dolgok. Többször szeretnéd, ha ilyen napod lenne, mint a mai. Kicsit lazábban is vetted a munkahelyi dolgokat, azért vigyázz, nehogy valakinek szemet szúrjon...[tovább]

Bak

dec. 22. - jan. 20.
A legjobb barátodnak lesz ma rád szüksége, természetesen mondj igent, hiszen nem tudhatod, hogy mikor lesz szükséged neked is a segítségére. Még szerencse, hogy a múlt hónapban egy kicsit spóroltál, így most a váratlan...[tovább]

Vízöntő

jan. 21. - febr. 19.
Még az is megeshet, hogy semmi különös nem történik ma veled, pedig nagy horderejű változásokon gondolkodtál. De persze most is, mint mindig nem mersz változtatni a megszokott kis világodon. Így pedig ne várj nagy csodát az...[tovább]

Halak

febr. 20. - márc. 20.
Ma sem vagy tétlen, egész nap teszel-veszel, csinálod a dolgodat. De szinte mindig ilyen vagy, egy pillanatra sem tudsz nyugodt maradni mostanában. Azért az ebédidőt próbáld meg nyugodt körülmények között tölteni, hiszen nem...[tovább]
      

készítette: Molnár Emese | emeseasztrologia@t-online.huA homoszexualitás jelei a gyerekhoroszkópban A homoszexualitás jelei a gyerekhoroszkópban
Ahányszor azt írom egy gyerekhoroszkóp-elemzésben, hogy a kisfiú érzékeny, sérülékeny mindig előkerül a kérdés, hogy vajon ez a nemi orientációjára kihatással lesz-e. És egyre több a feminin lelkével jóban levő fiú, legalábbis az én látószögemben. A lányoknál a helyzet jóval bonyolultabb.

Gyerekbarát VAKÁCIÓ! Gyerekbarát VAKÁCIÓ!
Nem is hinnénk, mennyi mindenre jó a horoszkóp! Most például arra, hogy kisilabizáljuk belőle, hogy milyen nyaralási forma tetszene a gyerekünknek. Igen, erre is jó. Persze nem győzöm hangsúlyozni, hogy a személyes horoszkóp bölcsességét megközelíteni sem tudja az itt következő gyors összefoglaló, ám iránymutatásnak és ötlet-tárnak azért jó lehet. Hogy ne unatkozzon az a gyerek!
további írások...
      szülötte:

készítette: Molnár Emese | emeseasztrologia@t-online.hu

2014 éves horoszkóp

Nézd meg mi vár rád 2014-ben.

 
NőiLélek.hu DietInfo NőiFriss.hu SelfSkills Asztropatika Astro-Line