Éves Horoszkóp 2014

Horoszkóp előrejelzés a 2014-es évre Molnár Emese asztrológusunktól. Horoszkóp 2014.

 
A következő fényszögek hatásával számolhatunk:
A Nappal együtt álló 3 égitest, és a rájuk érkező fényszögek szerint nehéz év következik. Kezdjük a Plútóval, mert ez az együttállás évek óta tart, így folytatódik a tavalyi helyzet. Vagyis az érzelmek szélsőségessége fokozódik, nő az elégedetlenség, melyet néhol agresszív módon fejeznek ki. Ezt az együttállást most a Mars és az Uránusz kvadrátja sújtja, ami önfejűvé, kártékony tettre is képessé tesz. A Jupiterrel történt szembenállás arra utal, hogy egyesek önmérséklete hiányzik, az élettől túl sokat várnak, saját érdekükben másokat manipulálnak. Ám könnyen csalódás érheti őket.
 
A Nap és a Hold együttállása (Újhold a Bakban) mutatja, hogy a komoly érzelmek, a visszafogott igények, a higgadt cselekvés, az önuralom, meghozhatja az elvárt eredményt. Bár a Hold és az Uránusz kvadrátja érzelmi feszültséget jelez, az erős képzelőerővel rendelkező emberek a Neptunusz harmonikus fényszögének boldogító hatását érezhetik
 
A Merkúr a harmadik égitest, mely a Nap-Plútó együttálláshoz csatlakozott. Ettől a stelliumtól a határozott véleményalkotás, a megszállottságig fokozódhat. Mivel a Marssal és az Uránusszal is nehéz fényszög keletkezett, így ez a konstelláció, a rengeteg ötlet mellett gyanakvóvá tesz. A túlfeszített idegrendszer pedig, zavaros gondolatokhoz, éles kinyilatkozásokhoz vezethet. A Jupiterrel történt szembenállás is az oktalan vitákat gyarapítja.
 
A Vénusz fényszög nélkül áll a Bakban. Ez a helyzet az ambiciózus embereknek kedvez, akik a becsvágy és az érzelem között egyensúlyt tudnak teremteni. A sikeres időszakokat a rövidebb előrejelzésekben kell keresni.
 
A Mars-Jupiter kvadrát fokozza a kockázatvállalás esélyét. Az Uránusszal történt szembenállás váratlan, meglepő helyzeteket okoz.
 
A Jupiter és a Szaturnusz trigonja az egyetlen biztató fényszög, amely azoknak az embereknek hoz tartós szerencsét, akik óvatosak és kitartóak.
 
 
Kos (03. 21-22-től 04. 19-20-ig)
A Kosnak minden diplomáciai készségére szüksége lesz, mert küzdelmes évre számíthat. Karrier-építésében törés állhat be, ami megviseli lelkileg. Talán rosszul reagálja le az eseményeket, és meggondolatlanul viselkedik. Társa érzelmein is átgázolhat, nem veszi figyelembe érdekeit. Ám családja mindenben támogatja, segítségükkel stabilizálódhat anyagi helyzete. Visszavonulva, elmélyült tevékenységben találhatná meg lelke nyugalmát.
 
 
 
 
Bika (04. 20-21-től 05. 20-21-ig)
Hosszú utazás gondolata foglalkoztatja a Bikát. Ha nem túlzottak a reményei, egy külföldi út során kiélheti becsvágyát. Kemény, váratlan próbatételeket is rejtő időszakot fog átélni, hogyha szellemi feladatra vállalkozik. Szervezete működésében zavar keletkezhet, és életmódváltásra lehet szüksége. Ebben számíthat barátai segítségére. Társkapcsolatában szerencsésen alakulnak dolgai, Vénusz támogatásában reménykedhet.
 
 
 
 
 
Ikrek (05. 21-22-től 06. 22-23-ig)
Az Ikrek valamit kitalál, amihez makacsul ragaszkodik. Egy társaság befolyása alá kerülhet, és nem hallgat szerettei óvó szavára. Rosszul méri fel anyagi helyzetét, talán valamilyen kockázatos vállalkozásba is belekezd. Ha képes belső hangjára figyelni, karriere jó irányba haladhat. Komoly esélye van megteremteni biztonságát, mert képes lesz a lényegre koncentrálni, és keményen dolgozni.
 
 
 
 
 
Rák (06. 22- 23-tól 07. 22-23-ig)
A Rák párkapcsolatát erősen próbára teheti ez az év, mert a lelke mélyén bizalmatlanságot érez. Nehezen éli meg az eseményeket, de próbálja elfojtani aggódását. Váratlan lépés megtételére szánhatja el magát, talán új hivatást választ. Hosszabb utazás, vagy szellemi tevékenység segítene megoldani problémáját. Érdemes egy komolyabb vállalkozáson gondolkodnia, mely szerencsésnek, és hosszú távon sikeresnek látszik.
 
 
 
 
 
Oroszlán (07. 23-24-től 08. 22-23-ig)
Az Oroszlán ebben az évben fokozott gondot fordít egészségére. Jó körülményeket teremt maga körül, és megszervezi, hogy tökéletesen működjenek a dolgai. Kritizálását rossz néven veszi környezete, és elvei sem élveznek osztatlan sikert. Mivel érzelmét szigorú szabályoknak rendeli alá, a kitűzött célját elérheti, és ezzel elégedett lehet. Sikerét családja kitartó támogatása mellett a szerencsének is köszönheti.
 
 
 
 
 
Szűz (08. 23-24-től 09. 22-23-ig)
Túlzott vágya által keltett meggondolatlanságának lehet áldozata ebben az évben a Szűz. Talán szerelmi csalódása lesz, vagy gyermeke nem teljesít elvárása szerint, esetleg vállalkozása mutat anyagi veszteséget. Bármelyik esemény következik be, az, váratlanul érinti, és lelkileg is megviseli. Ha a nyilvánosság előtt fel meri vállalni gondját-baját, olyan társakra találhat, akik megértik, és a segítségére lesznek.
 
 
 
 
 
Mérleg (09. 22-23-tól 10. 22-23-ig)
A Mérleg most fokozottan családcentrikus időszakot kénytelen megélni. Elő kell vennie problémamegoldó tudását, mert a bajok otthonában, családtagjai körében jelentkeznek. Hiába szeretne harmóniát teremteni, váratlan események teszik próbára fizikai erejét, idegzetét. Karriere sem vágya szerint alakul, de alapjában kellemes körülmények között, rendes fizetség mellett végezheti a munkáját.
 
 
 
 
 
Skorpió (10. 22-23-tól 11. 21-22-ig)
Egész évben fixa ideájáért küzd a Skorpió. Hatalmas célt tűzött ki maga elé, amiért foggal, körömmel harcol. Elképzelése egyszer valóra válhat, de most rengeteg akadállyal kell megküzdenie. Szembe kerülhet környezetével, és még szellemi mentorával is. Szervezete, idegrendszere, rögeszméjének lehet a kárvallottja. Viszont, legjobban szeretett lelki társa minden körülmény között mellette áll.
 
 
 
 
 
Nyilas (11. 21-22-től 12. 21-22-ig)
A Nyilast mostanában biztonságának megteremtése, vagy annak helyreállítása foglalkoztatja. Új alapokra szeretné helyezni pénzügyi helyzetét, mely pengeélen táncol. Rengeteg befektetési ötlete van, egyik kockázatosabb a másiknál. Ha leállna a pörgéssel, és nyugodtan átgondolná a körülményeket, megtalálná a sikeres megoldás kulcsát. Viszont a legfeszültebb időszakban sem viszi haza gondjait, otthonában harmónia és béke honol.
 
 
 
 
 
Bak (12. 21-22-től 01. 19-20-ig)
A Bak ebben az évben saját magát igyekszik megújítani. Családjában és munkahelyén kellemetlen események történhetnek, melyek megkeményítik jellemét. Ám lelkiereje nem hagyja el, és képes alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. Szerencsére vágyait korlátozni tudja, és jó megérzései lesznek, melyekben nyugodtan megbízhat. Társára mindenkor támaszkodhat, így az elért sikere tartós lesz.
 
 
 
 
 
Vízöntő (01. 20-21-től 02. 18-19-ig)
A Vízöntő túl sok dologgal foglalkozik egyszerre, ami meghaladhatja erejét és felkészültségét. Hiába vannak eredeti ötletei, szembe kerülhet környezetével. Mivel az idegeit viseli meg ez a helyzet, hosszabb pihenésre lenne szüksége. Ha elfogadna bizonyos korlátokat, hosszú távon meg tudná oldani egzisztenciális gondjait. Pozitív gondolatain kívül a szerencse is közrejátszik, és képes lesz megtalálni a kivezető utat.
 
 
 
 
 
Halak (02. 18-19-től 03. 20-21-ig)
A Halak életében folytatódik egy különleges, megmagyarázhatatlan időszak. Baráti közösségét veszteség érheti, ami megrendíti, és kénytelen lelke legmélyebb bugyraiba belenézni. Lehet, hogy anyagi veszteséget is el kell könyvelnie. Ha képes lenne a negatív hatásokat kizárni, és csupán megérzésére hagyatkozni, lelke békére találna. Sőt, megtalálná a tartós boldogsághoz vezető utat.
 
 
 
 
Forrás:
Molnár Emese
emeseasztrologia@t-online.hu
 
 
 


Kövesd csillagjegyed Facebookon!

Kövesd csillagjegyed Twitteren!
További közösségi szolgáltatások >>

Iratkozz fel hírlevelükre!

* kötelező kitölteni

Kos

márc. 21. - ápr. 20.
Semmiképp ne vetítsd ki a feszültségeidet a környezetedre, mert az elfojtott sérelmeid, vagy elintézetlen ügyeid miatt könnyen kihívhatod magad ellen embertársaid, vagy családtagjaid ellenséges viselkedését. Hivatásodban...[tovább]

Bika

ápr. 21. - máj. 21.
Anyagi szempontból ezúton ne hagyatkozz túlságosan a szerencsédre, sőt, még a családtagjaid pénzét is próbáld nagyobb körültekintéssel beosztani és odafigyelni rájuk, nehogy sokat költekezzenek. Idejében fel kell...[tovább]

Ikrek

máj. 22. - jún. 21.
Ha éppen egy kicsit bizonytalan lábakon állsz anyagilag, nem kell azonnal kétségbe esned, mert csak átmeneti időszakról van szó. Gondjaid hamarosan meg fognak oldódni, mert a fejedben már megszületett a hogyan tovább, már...[tovább]

Rák

jún. 22. - júl. 22.
Több jó hírt is kaphatsz, amelyek csak abban erősítenek meg, hogy jó úton haladsz. A Vénusz, növeli a varázserődet, ezért ne is csodálkozz, ha úton-, útfélen ajánlatokkal ostromolnak a hódolók. Ha házas vagy, még a...[tovább]

Oroszlán

júl. 23. - aug. 23.
Próbálj kitartani a munkahelyeden, bármennyire is pályáznak a helyedre. A viharok csak átmenetileg éreztetik hatásukat. A főnököd is próbára teheti a türelmedet, ezért több kompromisszumkötést igényelhetnek a nap...[tovább]

Szűz

aug. 24. - szept. 23.
A figyelmedet több minden is leköti, ezért próbáld kiküszöbölni a hibák lehetőségét, és ha teheted, a magánéleti problémáidat hagyd otthon. Vigyázz jobban a pénzedre nem csak az utcán, hanem még a munkahelyeden is...[tovább]

Mérleg

szept. 24. - okt. 23.
Munkáddal kapcsolatosan kaphatsz olyan ajánlatot, amelynek nehéz lesz ellenállnod egyrészt azért, mert szereted a kihívásokat, másrészt az anyagi vonzata is kecsegtető. Fontold meg akkor is, ha kétségeid lennének. Karriered...[tovább]

Skorpió

okt. 24. - nov. 22.
Kicsit visszavehetnél a lendületből, mert rossz irányba kezdesz haladni. Munkáddal összefüggő terveid könnyen kudarcba fulladhatnak, ha idejében nem ébredsz fel. Alkalmad nyílik arra, hogy találkozhass azzal a vonzó...[tovább]

Nyilas

nov. 23. - dec. 21.
A munkahelyen lehetőleg ne bonyolódj szerelmi kalandba, mert annak nem lesz jó vége. A kollégáiddal amúgy is életre-halálra menő vitákba keveredhetsz, bármennyire is szeretnéd homokba dugni a fejed. Kerüld az impulzív...[tovább]

Bak

dec. 22. - jan. 20.
Magánvállalkozást űző Bakoknak érdemes felpezsdíteni üzletüket gyökeresebb változtatásokkal, újítással. Egy kis felújítás, vagy akár csak egy kis átrendezés is csodákat tehet. Ettől függetlenül a szokottnál...[tovább]

Vízöntő

jan. 21. - febr. 19.
Szerelemben, szórakozásban, kellemesebbnél kellemesebb szabadidőtöltésben és kényeztetésben nem lesz hiányod. Pénzügyeidet kezeld diszkréten, ne avass be senkit anyagi helyzetedbe, mert irigyeid sok bosszúságot okozhatnak,...[tovább]

Halak

febr. 20. - márc. 20.
Ha nem tudsz ellen állni a különböző csábításoknak, akkor valószínűleg még a titkos tartalékaidhoz is nyúlnod kell. Otthonod felújításával kapcsolatosan nagyobb jellegű pénzkiadás látszik, és valószínűleg többet...[tovább]      

készítette: Molnár Emese | emeseasztrologia@t-online.hu
Bach virágeszenciák Bach virágeszenciák
Horoszkópokat elemezve gyakran elgondolkodtam azon, hogy, amikor azonosítjuk az aktuális probléma gyökerét, rávilágítunk a belső konfliktusokra, akkor a felismerésen túl mit tehetnénk, hogy megkönnyítsük ezek kezelését, feldolgozását.

15 egyszerű és nagyszerű húsvéti dekoráció 15 egyszerű és nagyszerű húsvéti dekoráció
Mit mondjak, nem sokat tűnődtem, amikor a húsvéti dekoráció kiválasztására szántam egy kis időt. Amire ebben a telített időszakban sokunknak szükségünk van, hogy a húsvéti dekoráció: legyen szép, egyszerű, és főleg: gyorsan elkészíthető.
további írások...


2014 éves horoszkóp

Nézd meg mi vár rád 2014-ben.

 
NőiLélek.hu DietInfo NőiFriss.hu SelfSkills Asztropatika Astro-Line