2015 – A Jupiter éve

2015. a kézben tartott sors, az uralom éve: 2015. a Jupiter Esztendeje. Tudnunk kell, hogy mi felett rendelkezünk hatalommal, és gyakorolnunk kell az önismeret és az önuralom feladatait. Lelki, kapcsolati és világi összefüggések fognak arra terelni, hogy életünkben erôsítsük meg a belsô hitünket, a kapcsolatainkba vetett bizalmat és a sors kegyelmérôl érzett reményt.


 



2015-ben a Jupiter (Zeusz), a „nagy szerencse” asztrológiai jelképe, az esztendôt a felséges Oroszlán zodiákus jegyben kezdi, legnagyobb sorsbéli jótevônk szerencse-csillagként a kozmikus szeretetet és a jövôbe vetett bizalmat példázza. Saját sorsunkban, szûkebb környezetünkben és lelkünk legmélyén igyekezzünk az optimista, pozitív hozzáállás mûvelésére és mindig keressük a dolgok fényes oldalát. Tanulni és fejlôdni segít, ha valódi és általunk ismert pozitív példaképeket választunk, akiknek az életében hiteles, másolásra méltó tetteket látunk. Akár fent, akár lent jár éppen sorskerekünk, egy biztos: az élet mindig a fejlôdés felé terel!



 



Magyarországon 2015-ben lassú gazdasági folyamatok és relatív változatlanság valószínûsíthetô, mindenki ragaszkodik a szerzett elônyeihez és nehéz változásokat elérni. Erôsödnek majd a hatalomért folytatott törekvések, amelyeknek a célja pénzügyi elônyszerzés. A gazdaságban jobban szétválik a tehetôsebb rétegek és a szerényen élô anyagilag lemaradó emberek csoportjai. Pénzügyeinkben növekedni fognak az adó jellegû terhek, amelyek kimondottan vagy burkolt formában nehezítik a gyarapodást. Törekedni kell az eladósodás elkerülésére és tartózkodni kell a beláthatatlan jövôjû elkötelezettségek felvállalásától. Üzletileg az alapvetô szükségletek kielégítése biztató kilátásokat ígér, olcsó áron sikerrel lehet üzletelni élelmiszerrel, ellátásokkal kapcsolatos ügyletekben, és az ingatlan, földek birtoklása meg tudja ôrizni az anyagi javak értékét.



 



Az általános életkörülményeinket, és lelkiállapotunkat nyomasztóan befolyásolhatja az, ha a társadalmi változásokat és céltalanságot nem kúráljuk egyénileg a saját életünkben! Törekvési célokat, terveket kell kitûzni önmagunk elé.



 



Kapcsolatainkban, szeretteink körében a Jupiter évében, 2015-ben, kulcsfontosságú jelkép a szemlélet fontossága: mindent a viszonyulás, a hozzáállás fog meghatározni, amelynek jövôformáló ereje van. „Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten”, szépreményû kezdeményezésekkel sikeres folytatást alapozhatunk meg minden ügyünkben. Szeretettel minden könnyebben is fog menni.



 











 



Egészségügyi témákban a Jupiter az önmagunk elfogadásával, szeretetével, a megfelelô önismerettel és önértékeléssel tudja támogatni a test-lélek-szellem harmóniáját. 2015-ben az egészség kulcsa a boldog lélek: ha belül elégedettek vagyunk és alkatunknak megfelelô életmódot folytatunk, akkor megalapozzuk az egészséges, panaszmentes életet. Érdemes figyelni a lélek és a test jelzéseit, a gyógyulás és a gyógyítás lehetôségei 2015-ben a holisztikus és szeretettel teljes természetgyógyászati módszerekkel lehetséges. Ha gondot tapasztalunk, keressük meg annak tanító jellegét, és a problémák gyökerét megoldva lehet teljes a jobbulás. 



 



Pozitív üzenetek, elôrevivô gondolatok erôsítik a lelket. Gyakoroljuk a Jupiter évében rendszeresen a hála és a köszönet kifejezéseit. Kapcsolatainkban is keressük az értékek és kellemességek meglátását, hiszen az egész esztendôt jellemzi a bölcs mondás: „Jót kap, aki jót vár.”