Késmárki László: Kézdoktor Egészség kézi vezérléssel

Ahogy az emberi alak visszatükrözi a világegyetem isteni mintáját, úgy minden egyes része, szerve holografikus módon (mint valami öntôforma) a meg-nyilvánult univerzum mögött létezô energia-és információtér struktúráinak foglalata.


 

A hagyományos keleti orvoslásban már az idôszámítás elôtt ismerték a test különbözô tükrözôdési zónáit (mikro-reflex-rendszereit), ahol kis területekre koncentrálódva megtalálhatóak a test akupunktúrás pontjainak a megfelelôi. A 14 meridián minden egyes pontja eltérô hullámhosszúságú kozmikus energiákat, rezgésinformációkat képes behangolni. Ezek mindegyike megtalálható a kézen – a kézfejen és a tenyéren – is.

A szerzô a teljesség igényével mutatja be a kéz energiavonalait (14 mikro-meridián- ját) és 345 energiapontját (valamint azok terápiáját), miközben 555 betegségre javasol – a gyógyító kéztartások, az ujjakupresszúra, az akupunktúra, a masszázsterápiák, a reiki eljárásait ötvözô – öngyógyító technikákat.

A Kézdoktor nem pótolhatja a hagyományos orvosi eljárást (pl. súlyos sérülések, traumák esetén), de a klasszikus gyógymódok kiegészítéseként súlyos betegségek kezelésében is jó hatásfokkal alkalmazható.

Bármilyen más betegség esetén (legyen az akut vagy krónikus) hatékonyan hozzájárul az immunrendszer erôsítéséhez, ellazítja az idegrendszert, fokozza a test vala-mennyi funkcióját, beindítja az öngyógyító folyamatokat, ezáltal lerövidíti a teljes gyógyulás idôtartamát. Kiválóan alkalmazható a fájdalomcsillapítás mellett betegségek megelôzésére, ellazulásra, izomrendszerünk blokkjainak kioldására, magas energiaszint elérésére, bioenergetikai kiegyensúlyozásra, a pszichomentális egyensúly megteremtésére egyaránt.

Az egész test élettani funkcióját szabályozó – egyszerre gyógyító és megelôzô – eljárás az egészség megóvása mellett eltávolítja a test csatornáinak energiablokádjait, fokozza az energia áramlását; enyhíti a fáradtságot, energiával tölt fel; megszünteti a toxinok okozta testi merevséget; segít helyreállítani a test mikro-és makrokozmi- kus erôinek az egyensúlyát.

A módszer bármilyen körülmények között használható, mivel kezünk mindig kéznél van.

A könyv megvásárolható: www.bookline.hu