SZÜLETÉSI és ELŐREJELZÉSI HOROSZKÓP ELEMZÉSE VERSBEN

Mialatt horoszkópokat készítettem, több ezer panelt írtam.
A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP írása közben fontosnak tartottam a Nap-Hold kapcsolatot, ez 144 verset jelentett.
Mvel a születési csillagjegy és a horoszkóp Aszcendensének is 144 lehetséges kapcsolata van, ezek is versben szólaltak meg.
Aztán következtek a horoszkóp elemei a csillagjegyekben, azok Házaiban, majd az elemek fényszögkapcsolatai.
A Szinasztria két ember kapcsolatával foglalkozik. Először csillagjegyeik kapcsolatát írtam meg, azután fényszögeiket is összevetettem.
Az ELŐREJELZÉSI HOROSZKÓP fejezeteiben különböző technikákkal foglalkoztam.Bemutattam a Szolár, a Lunár, a Tranzit horoszkóp készítését. Összevetettem a születési horoszkópokkal, azok fényszögeivel.

A könyv itt elérhető: konyvmuhely.hu

Asztrológiai születési és progressziós kalendárium

A Zodiákus csillagképei kezdettől fogva vers formájában keltek életre bennem. Később éreztem, hogy egy csillagjegy nem adja vissza az emberek sokszínűségét, hiszen a különböző napon születetteket egyéb bolygóhatások is érik. Lassan megszólalt mind a 365 nap, így alakult ki a SZÜLETÉSI KALENDÁRIUM.
A gyakorlatban rájöttem, sokszor nem érezzük magunkénak születési csillagjegyünk jellemzőit. Életünk során személyiségünk, és más tulajdonságunk többszöri változását érzékeljük. Ezt a bolygók progressziós haladásával (másodlagos direkciójával) magyarázzuk. Ez azon az ősi elven alapszik, hogy “egy nap egyenlő egy évvel”. Ezen az alapon készült a második rész, a PROGRESSZIÓS KALENDÁRIUM.

A könyv itt elérhető: konyvmuhely.hu

Matthieu Ricard: A meditáció művészete

A meditáció művészete

A tudósok a világ legboldogabb emberének tartják azt a francia genetikust, aki több évtizede a Dalai Láma követőjeként, segítőjeként a Himalájában él buddhista szerzetesként. A kutatásban a meditáció, az együttérzés és a boldogság összefüggését vizsgálták és azt tapasztalták, hogy a 70 éves Matthieu Ricard agyát meditációs gyakorlata teljesen átalakította. Egészen másképp működik, mint a többi emberé, és boldogabb, mint mindenki más.Olvass tovább

Késmárki László: Önfejlesztő kéztartások

Szeretnénk boldog, sikeres, kiegyensúlyozott életet élni, megélni a bőséget minden megtapasztalható szinten, megvalósítani álmainkat, teljesen jelen lenni életünkben, megismerni és kiteljesíteni önmagunkat, felismerni, előhívni szunnyadó képességeinket, hallgatni belső megérzéseinkre, nyitottak lenni új dolgok befogadására, minden pillanatot fejlődésünknek szentelni, megtalálni létezésünk célját, rálelni sorsunk kulcsára, felfedezni, legyőzni és meghaladni önmagunkat, emelni tudatszintünket, fokozni agyi kapacitásunkat, felhasználni a mindannyiunkat születésünktől fogva megillető teremtőerőt,esetleg lecsendesíteni lelkünket, oldani félelmeinket, kitörölni negatív gondolati programjainkat, megnyugtatni állandóan zakatoló elménket, megtalálni belső békénket, találkozni valódi önmagunkkal, önvalónkkal?  Ebben segít nekünk az Önfejlesztő kéztartások.

Olvass tovább

Késmárki László – Gyógyító testtartások – Rúna-jóga

Kevesek tárták fel a rúnák élettani, pszichés és mentális tartalmait, a mant- rák, magas rezgésû tiszta, harmonikus hangzások létrehozásának, szervekhez közvetítésének módszereit, a szervek hangfrekvenciákkal és rúnapózzal való harmonizálását, a rovásjelek megtestesítésén keresztüli fénytesti aktiválás és DNS-áthangolás elsajátításával a gyógyító képességek felébresztését, a légzésuralás, a tudatos légzés összetevôinek gyógyító hatását, az életerô rúnapózok és légzésszabályozás általi irányítását, a rúna-légzést, a makrokozmikus és mikrokozmikus életenergiák kiegyensúlyozásának menetét. Olvass tovább

Késmárki László – Test-lélek szótár II.- A betegségek lelki, mentális és karmikus okai

Az egészségedet nagyban meghatározza az, hogyan képzeled el kapcsolatodat Öneddel, másokkal és a bolygóval. Nem tudsz egészséges lenni, ha a kapcsolatod természetes környezeteddel, társaiddal, belsô éneddel nincs meg vagy elhanyagolod. A gyógyulás megköveteli tôlünk, hogy minden tapasztalatunkban. Gyógyulásainkat szenvedéseink teszik végérvényessé. Olvass tovább