Napi üzenet – Augusztus 12 – 14.

2015.08.12. - Jang Fém - Majom napja
2015.08.13. - Jin Fém - Kakas napja
2015.08.14. - Jang Víz - Kutya napja a Majom havában és a Kecske évében

Az elkövetkezendô 3 napban (aztán majd utána is) érdemes nagyon sok figyelmünket az anyagi gyarapodásunknak szentelni. Akár magánéletben, vállalkozásban, munkában szeretnénk egy kicsit jobban bôvelkedni, fellendíteni a langyosan folydogáló pénzügyi helyzetünket, a lelassult eredményeket, eljött az idô, hogy nekilássunk tenni is érte valamit. Ez a három Zodiákus a hozzájuk rendelt ôselemekkel ebben az idôszakban tele van lelkesedéssel, optimizmussal, lendülettel, amit most nagyon szívesen a rendelkezésünkre bocsátanak. Egyet nem tûrnek - és akár a segítô szándék átválthat korlátozásba is -, mégpedig, ha panaszkodunk, nyavalygunk és sajnáltatjuk magunkat. ôk a lehetôségeket pottyantják az ölünkbe, erejüket hozzáadva, hogy itt van tessék, ami eddig hiányzott ahhoz, hogy segíthess magadon, hát csináld, ne nyafogj... Fogd meg az ötleteidet, a munkát, tedd félre a félelmeidet, vállalj egy apró kockázatot, mert mi veszteni valód van, ha pocsékul mennek az anyagi dolgaid, ha leállt az életedben bármiféle gyarapodás?Az elsô napon érdemes végiggondolni, hogy miben szeretnénk bôvelkedni jobban, mint most. Lehet ez bármi, nem csak pénz, vagy javak, hanem bármi, ami a jólétünket, a harmóniánkat, de akár a lelki békénket növeli. Ide tartozik a család gyarapodása, gyermekvállalás, pártalálás, valami plusz, amitôl teljesebbnek érezzük magunkat. Minden olyan földi, fizikai dolog, amitôl többek leszünk, ami kibôvíti az életünket, hozzáad valamit, amire szükségünk van a boldogsághoz.


Persze kiemelten a pénzre és a sikerekre érdemes jobban figyelni, de létezik az a Földi Angyal, akinek ez vagy meg van, vagy az értékrendjében valahol hátul szerepel, és kezeli a pénzt annak, ami Energiának ami kell az élethez.


Szóval, ha megtaláltuk azt a dolgot, ami számunkra a bôséget jelenti, és elbírunk belôle többet, akkor a Majom napján már csak egyetlen dolgunk maradt, ami nem más, mint egy kis kockázatvállalás. Félelmeink legyôzése... a „jaj mi lesz ebbôl, lehet, hogy bukta, ezért hagyom” átírása az agyban a „lesz ami lesz”, és a „lesz aminek lennie kell”-é.


A mai nap ebbôl a szempontból jelentôs, mert azt a bátorságot várja el a Majom tôlünk, amivel ô rendelkezik. Ez lesz a próbája, viszont nem vár sokat, megelégszik egyetlen lépéssel, de azt behajtja rajtunk kôkeményen.A második nap már ennek a következô lépcsôfoka, kisebb, lazább, könnyedebb feladatokkal. Azt az erôt és segítséget kapod meg kívülrôl, egy csodás érzést, amit biztosan Te is ismersz, amint nekiállsz egy olyan dolognak, amit elôtte valamiért nem mertél be-, vagy felvállalni, mert tele volt a gatyó. Féltél, hogy elszúrod és vége a világnak, aztán beleugrottál, és minden félelem-illúziód egy pillantás alatt szertefoszlott. A Kakas ezt az érzést elôlegezi meg számunkra. Minden kétségedet eloszlatja, és megáld azzal az optimizmussal, önbizalommal, ami már kitart a végéig, vagy amíg az elsô eredményeket meg nem látod, és teljesen meg nem nyugszol. Ezen a napon érdemes minél több mindent megtenni már fizikai szinten is, belemerülni a célok eléréséhez szükséges tennivalókba, csinálni a dolgunkat, és egy kicsit befelé figyelni, elvonulni, nem törôdni mások kéretlen véleményével, mert az bôven lehet ezen a napon.Ha nagyon szeretnénk valamit behívni az életünkbe – és már miért szerénykednénk, ha ilyen lehetôséget kapunk :) -, ami által többek leszünk bármilyen szinten, és a Majommal legyôzzük a kétségeinket, a Kakassal felszívjuk magunkat önbizalommal és teszünk amit kell, akkor a pénteki Kutya nap már hûségesen a pártunkat fogja, és teljes megnyugvást találhatunk általa. Vigyáz minden lépésünkre, megvéd, segít, hogy nekünk csak élvezni kelljen azt a fejlôdést, növekedést, bármilyen sikert, amit elindítottunk az útjára... és mindez folytatódik most nagyon sokáig... lehet, hogy az eredmény várat magára, attól függôen, hogy mi az, amibe belekezdünk, de az úton ezekben a napokban felkapcsolják a lámpákat, hogy láthassunk elôre, tisztán, akár a végéig.


Pénteken ráadásul Újhold ideje is van a fenséges Oroszlán jegyében, aminek az erejét kihasználva a kezünkbe vehetjük az uralmat, a hatalmat, az irányítást életünk hiányosságai felett.Kívánom, hogy ezek a csodás, energiával és önbizalommal telt Zodiákusok által hozott ajándékok közül válogass kedvedre, és tudd majd megengedni nekik, hogy segíthessenek kibontani, használni azokat, amiket szabad akaratodból választottál. Bármit megkaphatsz, bármire képes vagy, elôtted a terített asztal... Bátorság, mert kudarc csak a fejedben létezik!Garbóczi Tünde


www.garboczitunde.hu