Napi üzenet – Augusztus 4 – 5.

2015.08.04. - Jang Víz - Patkány napja
2015.08.05. - Jin Víz - Bivaly napja a Kecske havában és évében

Két olyan nap következik, amikor az életünk nagy kérdéseit félre kellene tenni amennyire lehetséges. Halasszuk el a fontosabb döntéseinket, most csak maradjunk egy kicsit abban, amiben éppen vagyunk, és várjunk türelemmel. Élvezzük ki és legyünk hálásak a hétköznapokért, azok apró örömeiért. A legjobb energiák a jelenleg elmaradt ügyeinkre érkeznek, vagyis érdemes azzal foglalkozni, hogy utolérjük magunkat azokban a dolgokban, amik nem jelentôsek, de mégis nyomasztanak bennünket valahol. A nagy lépéseket hagyjuk most, ha nem életbe vágó, foglalkozzunk apró munkákkal. Takarítás, kert rendezés, papírok, számlák szortírozása, egy kis rend, rendszerezés a dolgaink körül. Ha van elmaradt tennivaló, munka, ígéret, akkor az elkövetkezendô két napban az eddigi lustaság legyôzésével befejezhetjük ezeket. Ehhez kapunk bôségesen erôt.


Azért mutatkozik két terület, ahová érdemes egy kicsit nagyobb energiát fordítani, de jelentôs döntésben ezeknél sem látszik elôrelépés, csak erôlködés lenne bármilyen mélyreható változtatás. Az egyik terület a szerelem, szexualitás, párkapcsolat, helyzete. Javíthatunk a kapcsolatainkon, de a régi feszültségeket ne most akarjuk megbeszélni, elrendezni, inkább nagyobb figyelem, megértés, a másik felé fordulás többet segíthet a helyzeten, ha van valami gubanc. A csendes hétköznapi együttlét, a pár elismerése, értékelése, köszönete harmonikusabbá teheti a kapcsolatunkat. Ha nincs pár, társ, szerelem, akkor pedig érdemes egy kicsit végiggondolni az eddigieket, a múlt fájdalmai helyett azok értékeire, tanulságaira összpontosítani.


A másik terület, ahol nem vész el az energia befektetés, az a tanulás, bármilyen szellemi fejlôdés. Az elkövetkezendô napok a befelé fordulást is segítik, ezért mindenféle szellemiséggel kapcsolatos dolog menni fog. Tervezni, átgondolni a következô idôszak jelentôsebb lépéseit, ötletelni lesz idô és lehetôség, de itt is fontos, hogy még a kezdeti lépésekkel várjunk egy keveset. Nagyon jó intuitív energiák vannak jelen, ezért érdemes figyelni a szívbôl jövô megérzéseinkre, hogy amikor megérkezik az az energia, ami már a megvalósulást segíti, elô legyen készítve az, ami most belül megszületik bennünk.Kellemes, hálás és élvezetes hétköznapokat kívánok!Garbóczi Tünde


www.garboczitunde.hu