Öves Horoszkóp 2015

Horoszkóp elôrejelzés a 2015-es évre Molnár Emese asztrológustól. Horoszkóp 2015.

 



2015-ben a következô fényszögek hatásával számolhatunk:



 



A Nappal együtt álló Plútó még mindig érezteti hatását, de már csökken az érzelmek szélsôségessége, az elégedetlenség agresszív kifejezése. Ugyanis ezt az együttállást most „csak” az Uránusz kvadrátja sújtja, bár ez a fényszög így is önfejûséget, kiszámíthatatlanságot vált ki.



 



A 2015. évben a lelki élet szerepe nô meg, mert 4 bolygóval lép kapcsolatba a Bikában haladó Hold. Ez a jegyhelyzet növeli az öntudatosságot, határozottságot. A Hold harmonikus hatású fényszögét a Merkúr-Vénusz együttállással, a kreatív ötletek megvalósításában lehet hasznosítani. Segít, hogy gyakorlatiasak legyünk, józanul gondolkodjunk, és kerüljük a konfliktusokat. Erre szükségünk lesz, mert a Hold a Jupiterrel és a Marssal is kvadrátot zár be, amitôl könnyelmûek lehetünk, és rossz döntéseket hozhatunk.



 



A Mars-Jupiter szembenállás jelzi, hogy még mindig kockázatos vállalkozásokba bonyolódhatunk.



 



A Szaturnusz és Neptunusz közötti diszharmonikus fényszög szerint igyekszünk keménynek látszani, félelmeinket próbájuk eltitkolni.



 



Érdemes a Vénusz és Szaturnusz között kialakult pozitív kapcsolatot okosan felhasználni, mely tartósítja az elért eredményeket, és segít a kötelességek teljesítésében.



 



 



Kos (03. 21-22-tôl 04. 19-20-ig)



A Kos egzisztenciális helyzete bizonytalanul alakul. Hiába részesül elismerésben, lázong a korlátok ellen. Lehet, hogy barátai tanácsára vállalkozásba kezd, amely roppant kockázatos. Túlzásba vitt elképzelése anyagi veszteséggel járhat. Fontos, hogy reális célt tûzzön maga elé, és szedje össze belsô energiatartalékát. A megszerzett javaknak pedig, tiszta szívbôl örüljön.



 



 



 



Bika (04. 20-21-tôl 05. 20-21-ig)



Ha életmódot tudott változtatni a Bika, kimondottan élvezni fogja az új helyzetet. Tanulása vagy utazása során tágult a látóköre. Kisugárzása módfelett pozitív, elkerüli a konfliktusokat, és gyakorlatiasan oldja meg a dolgait. Ha családjában, vagy munkahelyén váratlan esemény történik, nem esik pánikba, mert társa segítô hozzáállására és szeretetére mindenkor számíthat.



 



 



Ikrek (05. 21-22-tôl 06. 22-23-ig)



Az Ikrek még mindig komolyan rágódik valamin, amit képtelen befolyásolni. A környezetébôl, vagy a baráti társaságából érkezô intrika megzavarhatja hangulatát, és szorongást válthat ki. Viszont rátalálhat egy személyre, akinek segítségével felül tud emelkedni a hétköznapok eseményein. Józan eszét kell használnia, hogy helyére kerüljenek a dolgok.



 



 



Rák (06. 22- 23-tól 07. 22-23-ig)



A Rák érzelmi élete ebben az évben is stresszes. Munkahelyén problémák lehetnek, anyagilag sincs túlzottan megbecsülve. Lehet, hogy egy kisebb mûtétet sem tud elkerülni. Fontos, hogy társkapcsolatát új alapokra helyezze. Talán megalkuszik, és az adott körülmények között megpróbálja jól érezni magát. Esetleg új társat keres, akivel tartós kapcsolatot alakíthat ki.



 



 



Oroszlán (07. 23-24-tôl 08. 22-23-ig)



Merész terveket szô az Oroszlán, melyek most túlnônek a lehetôségein. Szembe kell néznie a ténnyel, hogy társa nem támogatja. Egészségi állapota is megkívánhatja, hogy átgondolja a helyzetet, és praktikus megoldást keressen. Bízhat tehetségében, problémamegoldó képességében, hogy munkájában jó eredményt érhet el. Szilárd családi hátteret érezhet maga mögött.



 



 



Szûz (08. 23-24-tôl 09. 22-23-ig)



Lehet, hogy önfejûsége következményeit viseli a Szûz, de egyre jobban alakulnak a dolgai. Fontos, hogy lelki és fizikai kondíciójára nagyobb figyelmet fordítson. Viszont okosan választja ki a feladatait, amiket sikeresen képes megoldani. Külföldi kapcsolatait is érdemes ápolnia, mert anyagi haszonnal járó együttmûködés alakulhat ki.



 



 



Mérleg (09. 22-23-tól 10. 22-23-ig)



A Mérleg még ebben az évben is kénytelen családi problémákkal foglalkozni. Vállalkozásában, vagy szerelmi ügyében nem ártana az óvatosság, mert csalódás érheti. Ám anyagi helyzetében pozitív változás állhat be. Ez érkezhet örökség, vagy egy jó befektetés hozamának a formájában. Az összeg mértéke talán a reméltnél kevesebb lesz, de ha felhasználja jó ötletét, hosszú távra tervezhet.



 



 



Skorpió (10. 22-23-tól 11. 21-22-ig)



Célja elérése érdekében most új trükköket vet be a Skorpió, melybe a társát is bevonja. Családja nem hisz az elképzelésében, emiatt gyakran elbizonytalanodik. Többet aggódik a kelleténél, és ez nem használ az egészségének. Ám környezetébôl pozitív hatás érkezik, így a rengeteg akadály mellett feltûnik a sikeres megoldás lehetôsége.



 



 



Nyilas (11. 21-22-tôl 12. 21-22-ig)



A Nyilas életében egy visszafogottabb idôszak következik. Kevesebb kockázatot vállal, és igényeit is visszafogja. Mivel anyagi helyzete még nyugtalanítja, biztonsága megteremtése foglalkoztatja. Most nyugodtan hallgathat a megérzésére, nem fogja csalódás érni. És bízhat a szerencséjében is, mert azon kívül, hogy jól megfizetik a munkáját, még örömöt is talál benne.



 



 



Bak (12. 21-22-tôl 01. 19-20-ig)



A Baknak össze kell szednie belsô erôtartalékát, hogy a családjában történô változásokat fel tudja dolgozni. Anyagilag nem áll túl jól. Lehet, hogy egy nagyobb összegtôl esik el, amire joggal számított. Ám kellemes eseményben is lesz része, mely boldoggá teszi. Ez lehet egy régi barát megjelenése, esetleg a szerelem, mely saját, vagy gyermeke életébe köszönt be.



 



 



Vízöntô (01. 20-21-tôl 02. 18-19-ig)



A Vízöntôre olyan változások várnak, melyekre szélsôségesen reagál. A kiborulás veszélye is fenyegeti. Társkapcsolatában merülhetnek fel gondok, esetleg egy költözés viseli meg idegrendszerét. Remek ötletei vannak, de nincs elég energiája, hogy megvalósítsa azokat. Ha képes visszavonulni, és rejtett adottságait kihasználni, stabilizálhatja helyzetét.



 



 



Halak (02. 18-19-tôl 03. 20-21-ig)



A Halak érzelmi élete ebben az évben kevésbé intenzív, ambíciója visszafogottabb. Talán egy betegség vagy baleset hatása okoz változást, melyet anyagi helyzete is megérez. Lehet, hogy kifáradt az erôn felül vállalt munkában. Egy új baráti közösségben érezhetné jól magát, ahol kreativitását is bebizonyíthatná.