Három lapos Tarot jóslás

Húzz minden nap három kártyát!
Ezek a kártyák utat mutatnak a napodhoz.
< Nézd meg a választott kártyákat >
 


Kövesd csillagjegyed Facebookon!

Kövesd csillagjegyed Twitteren!
További közösségi szolgáltatások >>

* kötelező kitölteni

2015 éves horoszkóp

Nézd meg mi vár rád 2015-ben.


Mumus vagy szövetséges? Szaturnusz, a horoszkóp kulcsfigurája Mumus vagy szövetséges? Szaturnusz, a horoszkóp kulcsfigurája
Korunkban a Szaturnusz messze nagyobb jelentőséggel bír a horoszkópunkban az életutunk alakulására nézve, mint a Nap. A Napunkat jól ismerjük, általában szeretjük is, de életünk előre haladtával, 30 év felett el kell fogadnunk, hogy nem ő a főszereplő. Látszólag persze ő, de van itt egy csendestárs, aki a háttérben szövi a szálakat.

Mi a pálya? Pályaorientációs asztro-tippek középiskolásoknak (és szüleiknek) Mi a pálya? Pályaorientációs asztro-tippek középiskolásoknak (és szüleiknek)
Nem lehet eléggé az elején leszögezni, hogy konkrét gyereknek konkrét ötleteket és irányokat csak a konkrét horoszkópja alapján lehet és szabad adni. Az itt felvonultatott tippek börze jellegűek, és remélhetőleg arra jók, hogy valamiféle iránytűként szolgáljanak. Az iránytű sem ad útvonaltervet vagy tanácsot, nem GPS, de jól jön, ha teljesen el vagyunk veszve az ötletek sűrűjében, vagy a kilátástalanságban. Kapj (új) lendületet!
további írások...

      szülötte:

készítette: Molnár Emese
 
NőiLélek.hu DietInfo NőiFriss.hu SelfSkills Asztropatika Astro-Line