Szeretnéd tudni, hogyan alakul a kapcsolatod a kedveseddel az alapján, hogy a csillagjegyetek mely elemhez tartozik? Itt megtudhatod, hogy mikor vár Rátok boldogság, és melyek a legveszélyesebb időszakok a kapcsolatotokban.

Az alábbi csillagjegyek a következő elemekhez tartoznak:
Tűz elem: Kos, Oroszlán, Nyilas,
Föld elem: Bika, Szűz, Bak,
Levegő elem: Ikrek, Mérleg, Vízöntő,
Víz elem: Rák, Skorpió, Halak

Föld

Víz
Az egyik legjobb kombináció!
Mivel mindkettejüket érdekli a világ, ezért az utazások feldobják a kapcsolatot, de lustálkodni is mindketten szeretnek.
Főként a Föld elem veszi vállára a család terheit, ebben lelki támogatást és teljes együttérzést kap a Víztől. Egymásnak teremtették őket, csodálatos páros, akiknek igazán tartós lehet a kapcsolatuk.
Hosszútávú lesz a kapcsolat, ha a Víz elem hűséges, mert a Föld elem maximális hűséget vár. A Föld nehezen változtat, a korábbi szokásaiból nehéz kimozdítani. Még hosszabb idő után is fel tudják egymásban kelteni a vágyat, így kapcsolatuk teljesen stabil lehet. Tökéletesen kiegészítik egymást, a Föld szilárd megingathatatlansága támaszt ad a Víznek, aki változékonyabb, gyakran bizonytalan, és érzelmileg túlcsordul.
A Föld elem számára lényeges, hogy tolerálják azt, hogy mindig gyűjt valamit, ezeket pedig semmiképpen ne dobják ki. A legnagyobb bűn, amit elkövethet ellene a partnere, ha a tudta nélkül kidobja a kacatnak vélt dolgait. Kiváló a Föld megfigyelőképessége, amire nyugodtan hagyatkozhat a párja, tájékozódási képességét ismeretlen helyen is kiválóan használja, bárhová visszatalál. Fontos neki, hogy a Víz elem elfogadja, hogy a munkában boldogságra talál.
A szexben szereti az érzéki zenét, a pezsgőt és gyertyafényt, afrodiziákumokat, pézsmaolajat, amelyek érzéki hangulatot teremtenek. Imádja a hasát is, az élvezetek számára az asztalnál és az ágyban is fontosak.
A Víz elemnek fontos, hogy a titkait ne kutassák, ne vallassák őt. Érzelmekre vágyik, és arra, hogy a párja gyengéd legyen, szeresse őt, és szavak nélkül is megértsék egymást. Rendkívül érzékeny lelkű, az elemek közül az ő megérzései a legkifinomultabbak. Megérzi a hazugságot, és azt is, hogy az általa szeretett személlyel mi történik.
A szexben nem kedveli a vadságot, heves lángolást, a szexuális élet tisztaságát és egyenletességét szereti, akkor tudja levetkőzni a gátlásait és elengedni magát, ha a másik fél részéről azt érzi, hogy őszintén és valóban szeretik és akarják őt.

Felhőtlen évek a kapcsolatban: 2., 5., 8., 12.

Veszélyesebb évek a kapcsolatban: 1., 3., 6., 11.