Őszinte, nyílt, de kiszámíthatatlan. Meglepő cselekedetekkel, hirtelen fellángoló szenvedéllyel, intellektuális kalandokkal tarkított életet él. Képzelőereje kivételes és olyan erős, hogy már-már átcsap a valóságba. Jószívű, segítőkész, tökéletességre törekvő, aki sohasem találja meg a helyét, ezért mindig máshová vágyik, mint ahol van. Élete a szabadság szüntelen keresése.

Hirtelen veti bele magát a szerelembe. Sokszor a „vadászat” érdekesebb számára, mint a „zsákmány”. Szabadságigénye mérhetetlen. Kellemes megjelenésével mindig magára vonzza a tekinteteket. Szexuális élete rendkívül kalandos, sok partnert kipróbál, míg megtalálja az igazit.Rengeteget foglalkozik külsejével, sokat ad magára. Azonban ez csak a külső. Felületesnek és beképzeltnek érzi magát. Nem szeret egyedül lenni, imádja a társaságot. Akkor érzi jól magát, ha folyamatosan fecseghet. Eléggé szeleburdi személyiség, ami könnyen a kárára válhat. Őszinte, szókimondó személyiség. Nem válogatós, szereti minél többször váltogatni partnerét. Ha szerelmes, akkor ragaszkodó típus. Mivel nehezen kiismerhető, így uralni sem könnyű.

Imád utazni, új ismeretségeket kötni, kalandokba keveredni. Idealista, romantikus típus. Vonzzák a szép asszonyok. A hódítás terén nem ismer lehetetlent. A házasság számára nem jelent elkötelezettséget, lelkében mindig is agglegény marad. Szereti a luxust, az extravagáns dolgokat.

Szerencseszámai
3 és 6
Szerencsenapja
Csütörtök
Bolygója
Jupiter
Stabilitása
Változó
Stílusa
Lezser
Elem
Tűz
Polaritása
Pozitív
Ideális társa
Ikrek, Skorpió, Szűz
Talizmánjai
Zafír, türkiz
Erőssége
Optimizmus, felelősségtudat, igazságszeretet
Gyengéje
Túlzás, hiúság, önbizalomhiány
Virága
Liliom, százszorszép, szegfű, begónia
Harmónikus színe
Kárminvörös, világoskék