Havi Kos horoszkóp

2014. December

KözösségKövesd Kos csillagjegyed Facebookon!

Kövesd Kos csillagjegyed Twitteren!
A csillagok most fontos szerepet játszanak mindennapjaidban. Erőteljesen arra sarkallhatnak, hogy koncentrálj munkádra ebben a hónapban, ahol szerencsésen alakulnak a dolgok, és anyagilag is jól járhatsz. Családi életedben december elején azonban feszültségek léphetnek fel, talán épp amiatt, hogy sokat dolgozol. Próbáld megtalálni az egyensúlyt, vagy legalábbis erre törekedni ebben a hónapban, mert kedvesed úgy érezheti, keveset törődsz vele. Ha még keresed az igazit, a hónap végére rálelhetsz…


Megosztás Facebookon! Megosztás Twitteren!
Szerelem
Egészség
Pénz
Karrier
 

Kos horoszkóp általános jellemzői

elem

Tűz

stabilitása

Kardinális

bolygója

Mars

polaritása

Pozitív

harmónikus szín

Vörös, tüzes színek, kék

szerencsenapja

Kedd

szerencseszámai

3, 7, 9

virág

Vörös rózsa

talizmánjai

Ametiszt, jáspis, rubinkő, gyémánt, vörös kövek

stílusa

Merész

erőssége

Bátor, tettre kész, határozott

gyengéje

Önfejű, kapkodásra hajlamos

Ideális társa:

Halak, Oroszlán, Nyilas, Mérleg

Általánis jellemzők:

Fejjel megy a falnak, vagyis mindig célratörő, mert kimeríthetetlen energiák szunnyadnak benne. Csak a jövő érdekli, sohasem tekint vissza, igazi vezér típus, aki tömegeket képes maga mellé állítani céljai érdekében, ugyanakkor naiv és nem képes ellenállni a hízelgőknek, akik folyton körülveszik. Nehezen viseli a bírálatot, és könnyen haragra gerjed, ám fejlett erotikájú szerető és remek sportoló.

Szerelmi jellemzők:

Élénk személyisége nem tűri a túlzott kötöttséget, ezért imádja a szabadságot. Szereti, ha vezető pozícióban van, remek alkalmazkodó képességgel rendelkezik. A szerelemben rámenős és ellenállhatatlan személyiség. Nyíltan vállalja tetteit, de emiatt sokszor kerül konfliktusba. Remek szerető, céltudatos személyiség. A Kos nő és Kos férfi kapcsolata igen szeszélyes, közöttük ritkán fordul elő tartós szerelmi kapcsolat.

Női jellemzők:

Tökéletes színész, aki mindig képes az adott helyzetnek megfelelő állarcot viselni. Spontán és lelkes, akármibe fog, azt örömmel és szenvedéllyel teszi. A szerénységet nem ismeri, mert tudja, hogy jól néz ki. A Kos nő gyorsan dönt, persze a pillanatnyi helyzetnek megfelelően. Nagyon aktív, imádja a sportot. Vérmérsékletét tekintve aligha alkalmas a szentimentalizmusra, a sokáig tétovázó férfiaknak hamar kosarat ad. Szexuális fantáziája határtalan, csakis a saját kielégülésére koncentrál. Csak értelmes férfi hódíthatja meg. Soha semmit nem tervez meg előre, ahogy esik, úgy puffan.

Férfi jellemzők:

Ő az ideális barát, a jó férj és a kiváló szerető egyben. Mindig a saját útját járja, a saját feje után megy. Természete miatt sok kár érheti élete során. Rámenős természetű személyiség. Nagyon vonzó megjelenésű személy. Ha igazán szerelmes lesz, minden gyengédséget és szeretetet megad párjának. Soha nem tűri, hogy az orránál fogva vezessék. Hirtelen dönt mindenben. Olykor megbánja döntéseit, de esze ágában sem lenne beismerni, ha rosszul döntött. Féltékeny típus.
 


Kövesd csillagjegyed Facebookon!

Kövesd csillagjegyed Twitteren!
További közösségi szolgáltatások >>

Iratkozz fel hírlevelükre!

* kötelező kitölteni

2015 éves horoszkóp

Nézd meg mi vár rád 2015-ben.

      

készítette: Molnár Emese | emeseasztrologia@t-online.hu
Valóban tudod, hogy viszonyul a gyereked a karácsonyi mizériához? Valóban tudod, hogy viszonyul a gyereked a karácsonyi mizériához?
Az év vége, nekünk felnőtteknek talán az év leghúzósabb időszaka. Ritkán gondolunk azonban abba bele, hogy a gyerekeknek sem fenékig tejfel ilyenkor az élet, ők épp úgy részesülnek az össznépi inger-túltengésből. A kicsik azért, mert átveszik tőlünk, a nagyobbak pedig „alanyi jogon” az iskola elvárásain keresztül. Nagyon eltérő a tolerancia-küszöb és az is, hogy melyik csemete mitől érzi jobban magát a felfordulás kellős közepén, rögtön kiderül, mert segít (ebben is) az asztrológia. A beígért plusz-feladat pedig: figyelj oda jobban a közérzetükre is, ne csak arra, hogy örül-e majd az ajándéknak.

Fóbiák és félelmek Fóbiák és félelmek
A különféle, oktalan fóbiák és félelmek jelenléte az emberi pszichében, gyakorlatilag egyidős az emberiséggel és hasonlóan a biológiai eredetű betegséggel, ezekkel is érdemes komolyan foglalkozni. Nagyon sokáig az emberiség csak arra törekedett, hogy a számos, embert megtámadó nyavalya ellen találjon hatékony gyógymódot. A tartósan jó közérzet eléréséhez azonban a testi egészség mellett a lelki kiegyensúlyozottság is vitathatatlanul szükséges.
további írások...
      szülötte:

készítette: Molnár Emese
 
NőiLélek.hu DietInfo NőiFriss.hu SelfSkills Asztropatika Astro-Line