Önmagadért vagy másokért élsz?

Alapvetôen minden ember önmagának akar jót, - a valóságban azonban ez nem mindig van így. Hogy kinek élsz: önmagadért vagy másokért, azt a képletedbôl (Asztrológiai ismeretek nélkül is!) egy pillantással meghatározhatod...


Számold meg, hány bolygó található a születési képleted bal, illetve jobb oldalán. (Fontos: az Mc tengely a választóvonal. A Holdcsomópontok nem számítanak, csak a bolygók!)



 





 









A bal oldalon van több (Önmagadért élsz!)



Döntéseiddel elsôsorban a saját célod és érdekeid szolgálod. (Ez nem baj! Ezért is vagy sikeresebb!) Az ebbôl eredô önállóságodnak köszönhetôen, nem támaszkodsz mások véleményére, gyakran még a segítségükre sem. Lényegesebben sikeresebb lehetsz akkor, ha egy picivel többet adsz...



Hisz tudod: ha adsz, akkor kapsz!



 



 



 



A jobb oldalon van több (Másokért élsz!)



A cselekedeteid és a döntéseid többségét, mások figyelembevételével hozod meg. Természetesen ez nem rossz, fôleg akkor nem, ha ezt másoktól vissza is kapod. Ha nem, akkor ajánlatos egy kicsit önzôbbnek lenned!



 



Döntetlen esetén...



..a születési uralkodód helyzete a mérvadó! Abban az esetben, ha mindkét oldalon 5-5 bolygód áll, - nézd meg, melyik oldalon áll az Aszcendensed uralkodó bolygója. Skorpió Aszcendens esetén a Plútót, Vízöntô esetén az Uránuszt, Halak esetén a Neptunuszt keresd!