2008, 2011, 2012: ezek a szülöttek alakítják gyökeresen át a világunkat

Három nagy, ún. transzcendens bolygó, három nagy életérzés. Nagyon érdekes új nemzedékek születtek ezekben az években, más-más küldetéssel, nagy világformáló energiákkal.


 



Nagyon sokféleképpen lehet megközelíteni egy ember személyiségét, az egyik nézôpont, amikor a hasonlóságokat keressük, korcsoportos ismérveket fedezünk fel. Nem gyakori jelenség, hogy mind a három valóban nagy energiákkal bíró bolygó 4 év alatt csillagjegyet vált, utalva arra, hogy ebben a négy évben újabb és újabb misszióval érkeztek meg az újszülöttek. Nézzük meg, mivel!



 



 



2008- PLÚTÓ



Aki 2008 novemberében vagy az után született (2023-ig), az a Bak Plútó elszántságát, aktivitását és kôkemény akaratát hordozza magában. Ez a csapat azért jött és jön, hogy legyen ereje és mersze nagy változásokat generálni a világban és ezeket végig is vigye. Az elôzô nemzedék (1995-2008) jó volt szemléletváltásban, ideológia-keresésben, de a tett-erejük meg sem közelíti a Bakokét. Ezek a gyerkôcök hajthatatlanok, céltudatosak és nagyon tudják belül, hogy dolguk van a világban. Nyilván nem lesz mindegyikükbôl világmegváltó, de sokukból igen, más-más módon és eszközzel. Nagyon tudják, hogy mit akarnak és befolyásolhatatlanok a terveiket illetôen, fôleg a nagy terveiket illetôen. Kimeríthetetlen energiakészlettel bírnak, azonban egy dolgot nem tudnak: megnyugodni és lazítani. Illetve nagyon keményen ítélkeznek is. Fontos megtanulniuk együttérezni, együttmûködni és értékelni a nyugalmat és a csendet.



 



2011- URÁNUSZ



A Plútó már javában dolgozik a Bakban, amikor az Uránusz is jegyet vált decemberben és átlép a Halakból a Kosba (2018 év végéig marad). Megint csak egy erôs, marsikus tehát energikus jegy kap szót, így a 2011 év vége szülöttei, vagy akik késôbb jöttek további kitartással és aktivitással gazdagodnak. ôk azok, akik harcnak éli meg a terveik képviselet és kivitelezését, és nem szégyellnek küzdeni. Lételemük a verseny és az erôpróba. Fontos rámutatnunk számukra, hogy mindig másokért, a közösség érdekeiért éljenek, ne kizárólag a saját szempontjaikat érvényesítsék. Félelmetes katonák ôk, akik egészen természetesnek veszik, hogy különbek másoknál és ez minden megnyilvánulásokban vissza is köszön. Húsz év múlva, mire felnônek, egy szisztematikus világképet építenek föl, amiben az erôsek elônyben lesznek. Az érzelmeknek nem sok jelentôsége lesz a rátermettséghez és a racionalitáshoz képest. Meg kell ôket tanítani az érzelmekkel is foglalkozni, hogy megtalálhassák a belsô egyensúlyukat.



 











 



2012- NEPTUNUSZ



ôt az Ég küldte át a Halakba! A másik két bolygó ugyanis képes lenne katona-társadalmat építeni, mint a legvadabb sci-fiben! Ámde a Neptunusz révén kapnak egy féket: egy csipetnyi bizonytalanságot, egy adag felelôsségérzetet a többiek iránt és egy marék szeretet-igényt is. Van remény! Már nem csak az a nyerô, akinek nagyobb az izma, hanem az is komoly szolgálatot tehet, aki átérzi mások szenvedését és képes gyógyítani. ôk ugyanis kiváló gyógyítók! Elsôsorban a társadalom betegségeit látják érzékenyen és erôs elkötelezettséget éreznek javítani rajta. Nagyon vonzódnak az önkéntességhez, és sokkal kevésbé mozgatja be ôket az új kaland. Szeretnek álmodozni és megpihenni, nem hajtja ôket a hév a szerzés és a tekintély. Igazi megbízható háttéremberekké válnak, aki elhitetik a 2012 elôtt születettekkel, hogy ôk az ügyesek és vagányak, miközben azok eredményei nagyrészt rajtuk múlik. A tudás mellé felsorakozik megint a hit, az intuíció és az elvonatkoztatás képessége. Teret kapnak a mûvészetek és a lélek ápolása. ôk a világ megmentôi, tényleg. Nélkülük a finomság teljesen feledésbe menne.