Napi üzenet – Augusztus 6 – 8.

2015.08.06. - Jang Fa - Tigris napja
2015.08.07. - Jin Fa Nyúl napja a Kecske havában és évében
2015.08.08. - Jang Tûz Sárkány napja már a Majom havában és a Kecske évében

Ezeken a napokon érdemes társaságba menni, vendégeket hívni, eltölteni egy kis idôt a barátainkkal, szeretteinkkel, vagy ha ehhez nincs kedvünk, lehetôségünk, akkor csak egyszerûen emberek közé jó menni, idegenekkel beszélgetni, ismerkedni, nézelôdni. Ezekben a közösségekben fogjuk most jól érezni magunkat, fel tudunk töltôdni, teljesen kikapcsolódni. Az elkövetkezendô pár nap nem az egyedüllété, a magányé, vagy az elvonulásé, hanem a társasági életé. Ha mégis ahhoz támadna kedvünk, hogy magunkra zárjuk az ajtót, akkor érdemes ránézni önmagunkra, hogy vajon miért kerüljük az emberek társaságát? Miért érezzük, hogy nem szeretünk velük lenni, esetleg azt gondoljuk, hogy ôk nem szeretnek velünk lenni? Milyen bizonytalanság, kétség van bennünk ezzel kapcsolatban? Elég felismerni, meglátni, hogy miért zárjuk be magunkat mások elôtt, és ha ez a helyzet, akkor a következô napok energiái be fogják bizonyítani számunkra, hogy ezek a téveszmék, illúziók, csak a fejünkben léteznek, a valóság teljesen más.Pénteken a kreatív energiáink életre kelnek, felerôsödnek, úgy érezhetjük, hogy valamit nagyon szívesen alkotnánk. Nem kell nagy dolgokra gondolni, megteszi egy csodálatosan megfôzött bográcsgulyás, vagy egy finom mesteri torta, de a gyereknek is segíthetünk a strandon homokvárat építeni. Mindegy, hogy mi lesz ez a tevékenység, a lényeg, hogy késztetést érzünk arra, hogy valami kikerüljön a kezeink közül, amire azt mondhatjuk, hogy ezt én alkottam, készítettem, ez az én mûvem.Lesz itt egy varázslatos nap a sor végén, amikor megérkezik a Majom hónapja, melynek során szinte mindenki találkozik majd egy kis feladattal, egy olyan karmával, amit ha megold, letesz, feldolgoz, akkor óriási változásokat hozhat hamarosan az életében. (Errôl majd késôbb, egy hosszabb írásban)De addig is itt ez a szombat, a bôség, a jólét, a gazdagság napja. Az eddigi, a jelenlegi és a jövôbeni gazdagságé. A testi, a lelki, a szellemi gazdagságé. Igazán jó lesz élvezni azt, akik vagyunk, amit adunk, kapunk, ami körülvesz bennünket. Egy kicsit jobban kinyílik a szemünk a szerencsénkre, legyen az bármilyen apró, és ezen a napon erre kellene fókuszálni, jobban figyelni. Vagyis hálát adni mindazért az ajándékért, amit Isten, a Sors, a Gondviselés nekünk ajándékozott most, vagy életünk során bármikor. Ez lesz az alapja az elkövetkezendô hónapnak, mert ha az elsô napot el tudod tölteni ennek szellemében, a többi madártoll lesz.


A Sárkány energiájával, ami a kínai asztrológiában a legnagyobb szerencse szimbóluma, felpörgetheted, vagy akár megváltoztathatod a saját szerencsédet.


Ha pedig úgy érzed, hogy Te vagy a világ legszerencsétlenebb embere, akkor ezen a napon a jövôd érdekében eljött az idô, hogy félredobd az önsajnálatot és magadba nézz, elkezd keresgélni életed eddigi ajándékait.Kellemes baráti összejöveteleket, jó alkotást, és hálával teli hétvégét kívánok!Garbóczi Tünde


www.garboczitunde.hu