Napi üzenetek – Bemutatkozik a jövőd azon része, amely felé most haladsz, és az is, amely felé haladni érdemes

Jó megérzések, jövőbelátás és titkok feltárulásának ideje jött el – Ha nincs terved, célod, motivációd, figyelj a mai naptól az ötleteidre
Túlzott vakmerőség (ezzel most nagy szerencséd lehet) és óriási Hit abban, amit szeretnél – Ha van célod, de nem haladsz felé, ma tegyél egy szükségszerű, apró, elindító lépést
A hivalkodás, az agresszív reakciók és az akaratosság veheti el Tőled egyedül a kívánt eredményt – Csak csendesen, szelíden és alázatosan, az igazi elismerést váratlanul kapod meg az útonÓriásit fejlődhet, és egyre jobban kiélesedhet a közeljövőben egy olyan képességed, amely nagy segítségedre lehet a jövőben. Persze ára van, mint mindennek, de ez most nagyon olcsó, mert csupán annyit kér cserébe, hogy hagyd magadban újjászületni, kibontakozni, majd tanuld meg használni. Érdemes a mai napot egy kicsit visszahúzódva tölteni, hogy ez az oldalad, ami most nagyon aktív, jobban megnyilvánulhasson. Jó, ha ma több oldalról nézel rá helyzetekre, emberekre, dolgokra, mert feltárulhatnak előtted olyan minőségek, amit a racionális érzékszerveiddel nem vagy képes észrevenni. Hívják ezt belső hangnak, felsőbb vezetőnek, tudatalatti megérzésnek, ami néha figyelmeztet a veszélyre, néha segítséget nyújt, ha döntésképtelen vagy, de néha – mint most is – megmutatja, hogy mi vár rád hamarosan a jelen állás szerint. Egy vékony sáv ma megnyílik előtted, ami rávilágíthat a jövődre. Mondhatod, hogy Te nem vagy képes erre, még hogy jövőbelátás… humbug… nem vagy médium, meg mindenféle csodabogár, őrült elme. Nem hiszel ilyesmiben, hiszen megfoghatatlan. Megcáfolnám ezt a nézetedet, ugyanis mindenki képes rá és meg is teszi, csak nem tudja, hogy ennek a képességének kellene nyilvánítania.
Álmodtál már meg dolgokat, és egyszer csak ott volt? Előfordult veled, hogy amikor felállt egy szitu, tudtad mi fog történni? Mondtad már valaha, hogy Éreztem, hogy ez lesz!? Ugye… Déja vu (már láttam fr.) Na ez az, ami most aktívvá válik benned a napokban. Sok ilyen élmény a régi látomásaidból megelevenedhet, és még több jövőkép mutatkozhat meg előtted, ha tudatosan ráfigyelsz. Nem sokáig áll fenn ez az erő (április 4.), ezért érdemes ezt az időt kihasználni, mert a jövőben nagyon jól fog jönni.
Ha visszavonod magad a napi pörgésből amennyire tudod, ha mondjuk így a húsvéti tisztulás idején tartasz egy kis szóböjtöt, és már ezzel is a kifelé beszéd helyett jobban figyelsz a belső felszólalásokra, már eredménye lehet. Persze éled az életed, ahogy eddig is, nem azt jelenti, hogy vonulj el egy remetebarlangba, hanem például a harsányság és hangosság helyett halkíts, csendesedj, ne beszélj feleslegesen. A benned rejlő, és így életre kelt képességeidnek köszönhetően olyan információk birtokába kerülhetsz amelyeket eddig nem tudtál, viszont segítséget adnak a továbbiakban.
Nagyon fontos dolog, amit jó, ha tudsz! Ami jön elő, amit látsz, vagy érzel, nem szentírás! Segítség, hogy elindulj az úton… figyelmeztetés, hogy most merre tartasz… jó tanács, hogy merre kellene haladnod, ahol boldogság vár… Nincs rajt lakat, egy kép, képzelet, látomás csupán, mi a szabad akaratodat teljes tiszteletben tartja. Az, hogy hallgatsz-e rá, hogy hiszel-e benne, csak rajtad múlik. Viszont amikor ott lesz a helyzet, és azt mondod magadban, hogy Te tudtad, csak nem figyeltél, hittél, mertél eléggé, akkor abban a pillanatban engedd el a bűntudatot, és majd határozd el, hogy ezután másként csinálod. Mert így nem lesz a kihasználatlan képességeidből fájdalom, betegség, elszalasztott lehetőség.

És egy egyszerű gyakorlat: Ülj le pár percre, épp amennyi van, akár többször is egy nap. Csukd be a szemed, figyeld a légzésedet, ezzel az elme gondolkodását leállítod és átadja a helyét a tudatalattinak. Lehet, hogy ez hosszabb idő, attól függ mennyire vagy agyalós. Lesz egy pont, attól kezdve felerősödik a lélegzeted hangja, és elcsendesedik az agyad. Ott mond ki magadban: „Kérlek, mutasd!”
Lehet, hogy nem fog tetszeni, akkor figyelmeztetés – kérdezz tovább, hogy min változtathatsz, ami kivezet ebből?
Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, akkor segítség, ösztönzés és lendület – kérdezz tovább, hogy mi az első lépés felé?
És ha tetszeni fog, örülj, nyugodj meg és mosolyogj, mert jó az irány, a helyeden vagy – kérdés helyett köszönd meg ezt, adj hálát, és folytasd az utadat.
Jó mozizást, válogatást és változtatást a jövőképeid között!

Garbóczi Tünde
www.garboczitunde.hu